Over ons

Waarom doen bedrijven een beroep op Secretary Plus?

Secretary Plus is ruim 20 jaar de nummer één voor de selectie, rekrutering, uitzending, outsourcing en opleiding van meertalige managementassistants. Wij zijn marktleider, leveren maatwerk, nemen een adviserende rol op ons en zijn zowel benchmark als referentie.

Bij ons kunt u terecht voor tijdelijke en vaste opdrachten, én outsourcing. Dankzij een gespecialiseerde database vindt u steeds het juiste profiel van uw managementassistant. Wij leveren u de beste oplossing dankzij onze professionele selectie- en rekruteringsstrategie, en een netwerk van kantoren.

U kiest zelf hoe u met ons en uw assistant wil samenwerken. Dit kan op de volgende manieren:

  • Interim: professioneel uitzendwerk op maat
  • Recruitment & Selection: de kortste weg naar de juiste vaste kracht
  • Outsourcing Solutions: permanente garantie voor continuïteit
  • Consulting: Optimaliseer uw talent en werkprocessen binnen uw bedrijf

De waarden van Secretary Plus

Onze consultants op kantoor en onze gespecialiseerde teams staan open voor uw bedrijfscultuur, maar blijven tegelijkertijd trouw aan onze vijf kernwaarden. U klopt aan bij een team dat vanuit een open database samenwerkt, in een netwerk van kantoren. Onze waarden weerspiegelen de bedrijfscultuur en visie van Secretary Plus:

  • Entrepreneurship
  • Commitment
  • Growth oriented
  • Acknowledgement
  • Team Spirit

Onze Missie

De professionele werkwijze en de persoonlijke aanpak garanderen dat Secretary Plus de meest interessante functies koppelt aan de juiste kandidaten.

Door op innoverende wijze te reageren op maatschappelijke veranderingen in ons vakgebied, behalen we het beste resultaat!

Naast onze missie zijn wij voortdurend bezig met imagoverbetering van het beroep managementassistant.

 

Onze Visie

Ons specialisme waarmee we op een creatieve manier producten en diensten blijven afstemmen op de veranderende behoeften van opdrachtgevers en assistants garandeert het succes van Secretary Plus.

Secretary Plus draagt duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. We streven naar een evenwicht tussen toekomstige belangen van onze klanten en kandidaten, het milieu en onze groei als organisatie.

 

Erkend dienstverlener

Secretary Plus behaalde het Qfor kwaliteitslabel voor haar procedures en klantentevredenheid. Naast de kwaliteitgarantie biedt dit label onze klanten een belangrijke meerwaarde, via dit kwaliteitslabel biedt Secretary Plus haar klanten de mogelijkheid om via de KMO-portefeuille een 50% subsidie te ontvangen voor onze adviezen.

Meer informatie over deze subsidiemaatregel vindt u op www.kmo-portefeuille.be.

 

 Beschikbare kandidaten


Powered by Secretary Plus

Assistant Plus

International Talents


Quality Assurance for
Training Institutes &
Consultancy FirmsAbout Secretary Plus
Interim & Recruitment
Outsourcing Solutions
Media Corner
Kandidaten
About Secretary Plus
Interim & Recruitment
Outsourcing Solutions
Media Corner