Over ons

Waarom Secretary Plus?

Secretary Plus is ruim 20 jaar de nummer één voor de selectie, rekrutering, uitzending, outsourcing en opleiding van meertalige managementassistants. Wij zijn marktleider, leveren maatwerk, nemen een adviserende rol op ons en zijn zowel benchmark als referentie.

Secretary Plus vindt voor jou de ideale functie die overeenstemt met je kwalificaties. Zowel voor tijdelijke opdrachten, vaste aanwervingen als voor projecten bij onze klanten houden we altijd rekening met jouw ervaring, competenties en wensen.

Secretary Plus bespreekt eerst je ambities en vaardigheden. En koppelt die aan de juiste functie in het juiste bedrijf. Zo ben je zeker dat het klikt met jouw werkgever. En omgekeerd.

Maak een afspraak met het kantoor in jouw regio én wij gaan met je op zoek naar jouw uitdaging op maat.

 

De waarden van Secretary Plus

Onze consultants in de vestigingen en de assistants van Outsourcing Solutions blijven trouw aan onze vijf kernwaarden. Je klopt aan bij een open en toegankelijk team in een netwerk van kantoren. Onze waarden weerspiegelen de bedrijfscultuur en visie van Secretary Plus:

  • Entrepreneurship
  • Commitment
  • Growth oriented
  • Acknowledgement
  • Team Spirit

Onze Missie

De professionele werkwijze en de persoonlijke aanpak garanderen dat Secretary Plus de meest interessante functies koppelt aan de juiste kandidaten.

Door op innoverende wijze te reageren op maatschappelijke veranderingen in ons vakgebied, behalen we het beste resultaat!

Naast onze missie zijn wij voortdurend bezig met imagoverbetering van het beroep managementassistant.

 

Onze Visie

Het succes van Secretary Plus is ons specialisme waarmee we op een creatieve manier producten en diensten blijven afstemmen op de veranderende behoeften van opdrachtgevers en assistants.

 

Erkend dienstverlener

Secretary Plus behaalde het Qfor kwaliteitslabel voor haar procedures en klantentevredenheid. Naast de kwaliteitgarantie biedt dit label onze klanten een belangrijke meerwaarde, via dit kwaliteitslabel biedt Secretary Plus haar klanten de mogelijkheid om via de KMO-portefeuille een 50% subsidie te ontvangen voor onze adviezen.

Meer informatie over deze subsidiemaatregel vindt u op www.kmo-portefeuille.be.

 

           BE 2011

 

Weekly PlusOffres d'emploi internes


Powered by Secretary Plus:About Secretary Plus
Interim & Recruitment
Outsourcing Solutions
Media Corner
Kandidaten
About Secretary Plus
Interim & Recruitment
Outsourcing Solutions
Media Corner