Annelies De Witte

"Het staat ongetwijfeld beter als ik kon zeggen dat ik gericht en bewust solliciteerde voor een interne job bij Secretary Plus. Maar eerlijk is eerlijk. Secretary Plus vond mij. En daar ben ik eigenlijk nog elke dag trots op. Het typeert de gedreven manier waarop de consultants dagelijks te werk gaan. Niet alleen offline maar ook online wordt er gematched. En zo gebeurde het ook voor mij. Een consultant vond mijn cv online en na een zeer professioneel sollicitatietraject werd mij een vaste job bij Secretary Plus aangeboden. Een contract tekenen zonder twijfelen, dat doe je als je voelt, ziet en hoort dat het goed zit bij een werkgever.

Vandaag blik ik terug op 5 straffe jaren. Ik begon als Regio Consultant en kreeg de kans om ervaring op te doen in het brede kantorennetwerk. Heel typerend en best wel uniek is het aanstekelijk enthousiasme van iedereen bij Secretary Plus. Of ik nu in het kantoor van Kortrijk, Gent of Mechelen werkte, de positieve drive en het teamwork is overal even sterk. Toen ik om persoonlijke redenen verhuisde naar Limburg, werd er mij zonder aarzelen een vaste rol als Sales Consultant aangeboden in het kantoor van Hasselt.

Secretary Plus is voor mij een werkgever die luistert, inspireert en innoveert. Een topcombinatie die helemaal past bij mijn persoonlijke ambities!"

Annelies De Witte,
Sales Consultant (Secretary Plus)