Reinhardt Haverans
"Één jaar moet het geleden zijn dat ik mee in de denktank zat voor het uitwerken van het nieuwe Assistant Plus platform. Nog steeds ben ik onder de indruk van het resultaat.
Het online portal van Secretary Plus biedt enorm veel informatie  voor zowel professionals als studenten. 
Het afgelopen jaar genoot ik van een Premium Account op Assistant Plus. En eerlijk ? Het heeft me vaak uitstekend geholpen. De kennis van verschillende professionals die zomaar ter beschikking gesteld wordt van iedereen, dat is iets unieks!

Ik geef een paar voorbeelden. Solliciteren is niet makkelijk. Ook al doe je het vaak, je kan steeds blijven bijleren. De artikels hierover op Assistant Plus hebben me uitstekend verder geholpen en me een fantastische job bezorgd. 
Na een stage als Office Assistant, werd ik Office Manager bij Decathlon, precies waarvoor ik gestudeerd had. Als beginnende professional kan je natuurlijk niet verwachten dat je alles van het vak weet en moet je zoveel mogelijk bijleren van anderen.

Ook daar is lid zijn van Assistant Plus weer een voordeel. Anderstalige sleutelzinnen voor een vergadering, verscheidene voorbeeldbrieven in verschillende talen, tips om efficiënt te notuleren, …. Ik vond het allemaal op het online portal en maak er dagelijks graag gebruik van!  
Nog één ding dat ik fantastisch vind, is de Linguatest van ElaN Languages die Assistant Plus aanbiedt. Via deze test kan je in 25 vragen testen hoe goed jouw kennis van de verschillende talen is. Best handig om te weten wanneer het tijd is om een taal terug bij te schaven!"

Reinhardt Haverans
Office Manager (Decathlon)