Best-Workplaces-logo-2017

De ‘plus’ in Secretary Plus, dat zijn onze mensen

Secretary Plus is één van de tien bedrijven die zich volgens Great Place to Work dit jaar Best Workplace mag noemen! De titel betekent dat we investeren in een toffe werkomgeving, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een goede work-life balance en persoonlijke ontwikkelingskansen voor iedereen. Want mensen komen bij ons op de eerste plaats.

Past deze aanpak bij jou?  

Werken bij Secretary Plus?

Achter het succes van Secretary Plus staat een team van bijna 80 enthousiaste professionals. Onze medewerkers zijn verschillend, maar hebben zeker ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor HR en voor Secretary Plus, maar ze zijn ook bereid net dat stapje harder te werken om onze klanten en kandidaten de beste dienstverlening aan te bieden. Het feit dat we erkend worden als specialist in ons vakgebied en de erkenning van Great Place to Work ook dit jaar in ontvangst mogen nemen, hebben we aan deze toppers te danken. We werken samen niet alleen keihard, ook vieren we samen uitbundig onze successen. Zo waarderen onze medewerkers de werksfeer steevast. Werken bij Secretary Plus betekent dat je een collegiale instelling hebt, niet terugschrikt van een uitdaging, graag uitblinkt in je vakgebied, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt.

Benieuwd naar de visie van onze medewerkers? We laten ze je graag vertellen waarom zij voor Secretary Plus gekozen hebben.