Workshops, netwerken en health: vandaag draait het om jou!

Welkom!

Zoals elk jaar organiseert Secretary Plus ook in 2017 een Assistant Day-event: een boeiende middag vol met  leerrijke workshopshandige inzichten en fijne netwerkmomenten. Een gezonde levensstijl is hot topic! Daarom staat het event dit jaar volledig in het teken van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Wil je energieker de dag doorkomen? Of nog positiever in het leven staan?

Schrijf je dan snel in voor de Assistant Day-namiddag!
Deelname kost je niets maar plaatsen zijn beperkt.

Wat mag je verwachten?

 12u00
 Ontvangst met healthy lunch 
 13u30
 Interactieve workshop over de Sana-methode 
 14u30
 Pauze
 14u50
 De negatieve impact van een zittende job voorkomen met yoga
 15u50
 Koffiepauze
 16u20
 De balans tussen werk en privé via mindfulness
 17u30
 Voorziene einde

Assistant Day vindt dit jaar plaats in Business Faculty.

Bewegen is bij gezondheid de sleutel tot succes maar we beperken dit zodat jullie geen zware inspanningen doen. Handdoeken zijn dus niet nodig maar makkelijke kledij is een aanrader. Neem ook geen jurkje als outfit. 

Welke worskhops staan er gepland?

Workshop 1: Interactieve workshop over de Sana-methode

Ken jij al de Sana-methode? Dit is een eenvoudige methode waarbij stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes worden aangeleerd dat diëten totaal overbodig maakt. De focus ligt op kleine aanpassingen in je gewoontes die grote veranderingen teweegbrengen. Het resultaat? Een gezonder, slanker en energieker leven!

Je leert aan de hand van een interactieve presentatie met tal van praktische tips en voorbeelden hoe ook jij op een eenvoudige en haalbare manier je doel kan bereiken. Dit terwijl je kan blijven genieten van lekker eten!


Over de trainer:

Sandra BekkariVoedingsdeskundige Sandra Bekkari coacht al zo’n 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode. Ze is auteur van de boeken ‘Gezond en Slank’, ‘Topchefs koken gezond’ en van de bestsellerreeks ‘Nooit meer diëten’. Tevens is ze gekend van de tv-programma’s ‘Lekker Op’, Lekker mee’ en ‘Out of the box’ op regionale televisie.

Overtuigd? Je kunt de boeken uit de Nooit meer diëten-reeks op het event aankopen met een exclusieve korting van 20%!

Workshop 2:  de negatieve impact van een zittende job voorkomen met yoga

Plak jij dagelijks ook minstens 8 uur op een stoel? Heb je nood om even te stretchen en uit je hoofd te komen? Wees welkom op de yogaworkshop, op maat voor mensen met een zittende job, en beleef jouw dag energieker en gezonder! Voel hoe yoga-houdingen je ademhaling, bloedcirculatie, lichaamshouding, veerkracht en energie kunnen verbeteren. No stress, de houdingen zijn voor iedereen toegankelijk en fysiek niet intensief.

Over de trainers:

Hanne MollieHanne Mollie ging door een stressvolle job en een actieve levensstijl in 2001 op zoek naar iets wat haar ontspanning kon brengen in haar hoofd en lichaam. Ze kwam door haar huisarts in aanraking met yoga. In 2010 trok ze naar India om zich helemaal te verdiepen in deze levenswijze. Na de nodige opleidingen en bijscholingen wist ze dat ze graag mensen wou helpen met het (terug)vinden van ont-spanning. Zo is ze vanuit persoonlijke ondervinding er sterk van overtuigd dat yoga veel klachten kan wegnemen in het bedrijfsleven. Yoga verbetert de persoonlijke levenskwaliteit en draagt bij tot betere onderlinge relaties.

Roxane HachéIedereen kent Roxane Haché als project leader bij Outsourcing Solutions. Daarnaast is ze al een 10-tal jaar gebeten door yoga en verdiept ze zich er dagelijks in. Haar leuze? Kom in balans en vind geluk door naar je hart te luisteren. Verwacht je niet aan een zweverige sessie, down-to-earth is key! Roxane's collega’s kunnen dat beamen. Kortom, Roxane staat te popelen om jullie meer balans, dankbaarheid, rust, vreugde en geluk te doen vinden in het dagelijkse leven.

Workshop 3: de balans tussen werk en privé via mindfulness

Ben je op zoek naar concrete handvaten om stress voor te blijven door de balans tussen jouw werk- en privétijd in evenwicht te brengen? Welkom in de workshop "evenwicht werk-privé"! Je onderzoekt hoe je efficiënter werkt, effectiever rust en dit zonder je schuldig te voelen. Samen ontdek je tips en technieken om actief te werken aan jouw eigen welzijn.

Over de trainer:

Griet Deca Met meer dan 15 jaar ervaring als businesstrainer leidt Griet Deca het team trainers en coaches bij @The Park. Als stress- en burn-outcoach staan waarden als respect, ruimte voor interactie en focus op fysiek en mentale beweging op de eerste plaats bij het opbouwen van activiteiten. Daarbij staan de trainees centraal en is de coach de happy guide on the side die helpt waar nodig en zelf laat ontdekken waar kan.


Schrijf je snel in via dit formulier:

 

Geslacht

Wens je verdere informatie te ontvangen m.b.t. online webinars en Premium toegang tot We Assist You?

Contact

Voor eventuele vragen over de organisatie van Assistant Day, kan je altijd terecht bij:

Jens Martens: +32 (0)2 255 02 51 of via jmartens@secretary-plus.be

Partners

De volgende partners dragen bij aan het succes van Assistant Day 2017:

     @The Park           De studio    Nooit meer dieten         logo