Deze contentblock dient enkel om de menu bovenaan mee te laten scrollen

Wat kunnen we voor u doen?

Het beste personeel vinden én houden? Dat kunt u alleen als u kiest voor de juiste partner. Secretary Plus heeft meer dan 25 jaar ervaring en een database van ruim 50.000 meertalige professionals. Met ons netwerk, onze ervaring en onze specialisten vinden wij voor u de beste kandidaten.

arrow_gray_down

Een specialist nodig? Bekijk onze vakdomeinen.

Om de juiste kandidaten te rekruteren, investeren we dagelijks in specifieke online- en offlinekanalen en benutten we alle mogelijkheden die de arbeidsmarkt biedt. Tel daar nog ons uitgebreide kantorennetwerk bij, en u weet meteen dat Secretary Plus over de meest uitgebreide en kwalitatieve database in uw regio beschikt.

Voor deze vakdomeinen kunt u terecht bij Secretary Plus:

ms
Management support
hr
Human resources
lp
Logistics & Purchase
le
Legal
pr
Marketing & Communicatie
sa
Sales
arrow_gray_down

Onze samenwerking?
Die bepaalt ú.

U bent voor uw bedrijf op zoek naar extra personeel. Wij bieden u een oplossing op maat aan, met verschillende formules.

NEEM CONTACT MET UW REGIONAAL KANTOOR

arrow_gray_down

Daarom kiest u voor Secretary Plus.

Secretary Plus is al jarenlang de nummer één binnen onze sector. En omdat we dat willen blijven, investeren we heel wat tijd en energie in onze aanpak.

Met de volgende stappen garanderen we u de perfect match:

top_icon

Telefonische screening

Eerste uitgebreide eerste kennismaking en doorspreken van het cv en nodige werkervaring.
cellphone_s
check_s

Online testings en persoonlijkheidstest

Vakinhoudelijke testen en een persoonlijkheidstest voor een zo volledig mogelijk beeld van kennis en kunde van de kandidaat.

Competentiegericht Interview

Interview waarbij de nadruk ligt op de vakinhoudelijke en persoonlijke competenties van de kandidaat.
balloon_s
search_s

Inwinnen van professionele referenties

Op een discrete manier winnen we professionele referenties in bij voormalige werkgevers van onze kandidaten.

Voorstel van kandidaten

Na onze volledige intake en het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst bekijken we in welke mate we kandidaten beschikbaar hebben die aansluiten bij de vacature. Is dit het geval? Dan stellen we hem/haar voor. Indien niet zetten we de zoektocht verder via We Assist You, Social Media en andere relevante kanalen. 
sheets_s
notepad_s

Contractondertekening

Hebben we de juiste kandidaat voor u gevonden? Dan kan hij/zij opstarten onder de door u gekozen formule. 

Opvolging en individuele begeleiding

Tijdens de plaatsing blijven wij voortdurend in contact om u en uw nieuwe werknemer succesvol te begeleiden binnen de functie.
balloons_s
book_s

Continue opleiding en groei dankzij We Assist You

Ook tijdens de plaatsing blijven wij investeren in de groei en ontwikkeling van onze kandidaten door middel van een lidmaatschap op We Assist You.
arrow_gray_down

Nood aan een projectmedewerker?

Uw bedrijf heeft nood aan professionals die mee hun schouders komen zetten onder uw project of afdeling? Met een team van meer dan 250 fulltimemedewerkers in België alleen al zorgt Outsourcing Solutions voor continuïteit in uw organisatie. De medewerkers binnen het Outsourcing Solutions-team zijn experts met een ruime knowhow, de juiste ervaring en een brede set business skills.

CONTACTEER OUTSOURCING SOLUTIONS

arrow_gray_down

Ook voor internationaal talent

Als u een internationale speler bent op de Belgische markt, dan weet u dat het soms moeilijker is om native speakers te vinden. Neem contact op met International Talents. Deze Secretary Plus-afdeling zoekt vast en tijdelijk personeel voor grote internationale organisaties op de Belgische markt. Zoekt u een managementassistant, bediende, verkoper of verkoopster, logistiek bediende, legal assistant, manager of projectcoördinator die bovendien ook nog een specialist is in zijn eigen taal? Dan kan International Talents zeker iets voor u betekenen.

CONTACTEER INTERNATIONAL TALENTS

arrow_gray_down

Stel zelf uw HR-pakket samen (selectieproeven, diensten…)

We Assist You is de nieuwe online-hr-dienstverlening van Secretary Plus voor bedrijven die liever zelf hun HR in handen nemen. Met deze flexibele oplossing stelt u zelf een hr-pakket samen dat beantwoordt aan de behoeften van uw bedrijf.

Online bestellen via We Assist You

arrow_gray_down

Coaching en begeleiding

Met coaching en carrièrebegeleiding haalt u het beste in uw professionals naar boven. Bij Secretary Plus helpen we u - online en offline - om de talenten van uw medewerkers ten volle te benutten en te ontwikkelen, dankzij onze jarenlange ervaring in management support, human resources, sales en personal branding. Dat doen we aan de hand van een lidmaatschap op We Assist You, Management Drives, en live webinars in bovenstaande vakdomeinen.

BEKIJK HET AANBOD

arrow_gray_down

Consulting

Het kapitaal van uw onderneming? De professionals die er werken. Maar is er in uw organisatie nog wel een evenwicht tussen uw strategische doelstellingen en de talenten die nodig zijn om die doelen te behalen? Secretary Plus helpt u met de Talent Plus Performance Index om hier een duidelijk zicht op te krijgen. Met deze innovatieve tool maken we snel een intuïtief en representatief beeld van de assistants binnen uw bedrijf. We stellen in vraag hoe de situatie vandaag is, en bekijken samen wat eventuele nieuwe doelstellingen kunnen zijn.

BRENG UW BEDRIJF IN KAART

arrow_gray_down

Vragen?

Overtuigd? Of heb je nog enkele vragen?

Geef ons een seintje! We staan je graag te woord.

CONTACTEER ONS