Nieuws

 • GPTW Banner header S+ versie 3C
  20/03/2019
  Gisterenavond, 19 maart 2019, werden in de Dockx Dome in Brussel de Best Workplaces in België verkozen. Het is al de zevende keer sinds 2008 dat Secretary Plus deze titel krijgt in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers. We beklommen opnieuw het podium en behaalden een schitterende 3e plaats, een titel die we met veel trots zullen dragen.
 • headerbeeld (3)
  21/02/2019
  Er is al heel wat inkt gevloeid over de loonkloof tussen mannen en vrouwen en anno 2019 is het bijna ondenkbaar dat vrouwen minder betaald worden voor een zelfde functie. Toch is dit een harde realiteit. Maar er is ook goed nieuws. Uitzendkantoor Secretary Plus, marktleider in het rekruteren van hoogopgeleide profielen in de supportniche, deed de afgelopen jaren grondig onderzoek naar de lonen binnen hun doelgroep en wat bleek? De loonkloof is weer wat kleiner geworden!
 • GYJIAD-way-website-banner_nieuwsitem SPlus
  06/02/2019
  Met deze unieke formule kunnen jonge starters hun competenties in sneltempo ontwikkelen, uitdagende projecten aangaan en achterhalen welke functie hen het beste ligt.
 • Mailchimp banner
 • banner nieuwsitem splus
  30/01/2019
  Wervings- en selectiekantoor Secretary Plus telt de dag van vandaag 17 kantoren, waaronder een pop-upkantoor in Brugge. Om nog beter in te spelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt openen ze een tweede pop-upkantoor in Sint-Niklaas.
 • Banner HR Alert_Groot
  20/12/2018
  In 2018 blies Secretary Plus 25 kaarsjes uit en bedankten we u voor het vertrouwen en de fijne samenwerking door u op onze beurt te inspireren aan de hand van onze Inspiration Days: 4 ontbijtsessies met een interessante keynote die kaderde binnen één of meerdere key values van Secretary Plus.
 • Webpagina_newsitem_AZOER_v4
  14/09/2018
  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
 • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus
  14/09/2018
  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
 • Banner Instagramwedstrijd SPlus website
  25/06/2018
  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
 • 20161206-great-place-to-work-600
  21/06/2018
  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!