17 april 2009: Management Assistant Day

16/04/2009
"Management Assistants’ Day op donderdag 17 april is dé dag om alle assistants extra te bedanken voor hun inzet, enthousiasme en energie die ze dagelijks in hun job steken. “Want een managementassistant is vandaag meer dan ooit de rechterhand en coach van de manager die hij/zij ondersteunt”," vertelt Christine Van den Eynde, algemeen directeur van Secretary Plus.
 
Secretary Plus Management Support, dochteronderneming van USG People en marktleider in het selecteren, rekruteren, tewerkstellen, opleiden en begeleiden van managementondersteunend personeel, verwent alle management-assistants dit jaar met de gratis opleiding ‘Verhoog je menselijk potentieel’ op Management Assistants’ Day. "Management Assistants’ Day op donderdag 17 april is dé dag om alle assistants extra te bedanken voor hun inzet, enthousiasme en energie die ze dagelijks in hun job steken. “Want een managementassistant is vandaag meer dan ooit de rechterhand en coach van de manager die hij/zij ondersteunt”," vertelt Christine Van den Eynde, algemeen directeur van Secretary Plus.

Bekijk ook onze video: