Secretary Plus is opnieuw Best Employer

16/03/2011
MEEST TEVREDEN WERKNEMERS WERKEN BIJ SECRETARY PLUS

Antwerpen, 16 maart 2011 – Secretary Plus, ruim 17 jaar marktleider voor de selectie, rekrutering, uitzending, outsourcing en opleiding van meertalige managementassistants, won op 15 maart de Best Employer Award, oftewel de prijs voor beste werkgever van het jaar. Ook in 2008 en 2009 mocht Secretary Plus de begeerde prijs al in ontvangst nemen.


De verkiezing ‘Beste Werkgever van het jaar’ is een initiatief van Great Place to Work® Europe Institute en heeft tot doel een standaard uit te werken voor kwaliteitsvol personeelsbeleid. De keuze voor de winnaar wordt bepaald op basis van de belangrijkste bevindingen van twintig jaar onderzoek. Daaruit blijkt dat het vertrouwen tussen managers en medewerkers de kritische succesfactor is om een Beste Werkgever te worden. Het werkklimaat wordt gemeten aan de hand van de relatie tussen medewerkers en management, die tussen medewerkers en hun werk/bedrijf en de relatie tussen medewerkers onderling.

Barbara Stadsbader, Algemeen Directeur van Secretary Plus: “Opnieuw een plaats in de top 10 van Beste Werkgever in 2011, een superprestatie en alweer een mooie bekroning op de enorme inzet en het harde werk van het voorbije jaar! Enthousiasme, ondernemerschap en teameffort stroomt door de aderen van deze organisatie. Het is een plezier en een genoegen als management met zo’n gedreven ploeg te mogen samenwerken en te bouwen aan de verdere groei van Secretary Plus! Deze bekroning is een opsteker voor onze medewerkers, voor het management, voor onze kandidaten en voor onze klanten, want dat dynamisme en vertrouwen zorgt ervoor dat we dag na dag het verschil kunnen maken als organisatie!“

In de loop van de voorbije maanden werd bij ruim tachtig werknemers van Secretary Plus een enquête afgenomen. Die peilde naar hun bevindingen op het vlak van geloofwaardigheid, respect, rechtvaardigheid, trots en atmosfeer binnen de organisatie.

Een greep uit de reacties van de Secretary Plus medewerkers:

Sarah Geeroms, Account Development Manager: “Secretary Plus kijkt naar de toekomst en komt met antwoorden op mogelijke toekomstige rekruteringsnoden. Dat ook wij als collega’s daarbij betrokken worden onder de vorm van workshops kan ik zeker appreciëren. Ondertussen werk ik vier jaar bij Secretary Plus. Toch lijkt het of ik al veel langer deel uitmaak van onze organisatie. Samen hebben we al zoveel beleefd: boeiende seminaries, tegenslagen en overwinningen, maar bovenal heb ik er naast vele fijne collega’s ook enkele mooie vriendschappen bij gekregen.”

Peggy Everaert, Business Development Manager: “Ik ben nu 5 jaar actief binnen Secretary Plus maar elke dag blijft voor mij een fantastische uitdaging! Secretary Plus is een organisatie die innovatie, dynamiek en power weerspiegelt. Een bedrijf dat kansen en mogelijkheden creëert op maat van de medewerkers. Ik kan van mezelf zeggen dat ik als persoon nog nooit zo een opmerkelijke evolutie heb gekend als binnen deze onderneming. Iedere dag opnieuw kom ik met plezier naar kantoor. De teamgeest, het ‘girl power’ gevoel vind ik echt super! Motivatie en doorzettingsvermogen is iets wat iedereen binnen Secretary Plus typeert. We trekken allemaal aan dezelfde kar! En dat is voor mij persoonlijk wat een bedrijf één maakt!”

Stephanie Duchene, Business Manager: “Secretary Plus is een specialist, gaat in de diepte en is pionier van de functie. In een snel evoluerende markt impliceert dit een continue zelfreflectie en investering in de toekomst. Wij hebben gelukkig een directie die hier enorm veel mee bezig is en dit van ons verwacht op onze “regionale eilandjes”. De vrijheid om zelf te handelen, je eigen boot te leiden onder de noemer van een zeer sterk merk is voor mij erg verrijkend. Met een ontzettend sterk, gemotiveerd en gedreven team in Leuven, slagen wij erin om telkens weer de juiste mensen op de juiste functies te plaatsen. De herkenning en erkenning van onze klanten, de dankbaarheid van onze kandidaten zijn onze mooiste succesverhalen!”

Greet Westhovens, HR Consultant: “Bij Secretary Plus heb ik al vele memorabele momenten meegemaakt. Het is niet zomaar een “job”. Je bent bewust en gedreven bezig met een materie omtrent mensen, hun talenten, hun zwakheden en de inschatting hiervan. Het team waarin je werkt is je drager en je drive. Mijn collega’s betekenen zeer veel voor mij. We helpen elkaar op eender welk moment. Ik hoop nog veel meer met hen mee te maken. Secretary Plus is voor mij een superplaats om te werken, er zit drive in het bedrijf en je wordt op allerlei manieren gemotiveerd. Het management geeft ook regelmatig aan fier te zijn op 'haar' mensen en dat geeft een extra “boost”. Ik ben trots dat ik hier deel van uit maak.”

Bekijk ook onze video: