Boek: Het Assistantberoep

18/04/2013
Welke invloed hebben deze veranderende omstandigheden op de werkzaamheden, positie en rol van de assistant? Wat is de impact daarvan op de manager, de medewerkers, de organisatie en de assistant zelf? In dit boek gaan we op zoek naar het antwoord op die vragen om daarmee kaders neer te zetten voor verdere verandering. De informatie is onder meer gebaseerd op in de praktijk waargenomen trends en ontwikkelingen, concrete ervaringen bij opdrachtgevers en gesprekken met managers en assistants. Twintig jaar houden we intussen de vinger aan de pols. Het levert ons heel wat waardevolle inzichten op. We proberen ze in dit boek te bundelen voor iedereen die van ver of nabij betrokken is: assistants, studenten (Office Management én anderen), managers, opleidingsverantwoordelijken en, waarom niet, iedereen die een carrièreswitch ambieert.
Om het boek 'Assistantberoep' te bestellen contacteer ons.

Bekijk ook onze video: