Maak kennis met Sabine Tobback en haar boeiende webinar “Hoe manage ik mijn tijd (beter)?”

29/10/2015
Sabine Tobback geeft sinds kort een boeiende webinar rond timemanagement: “Hoe manage ik mijn tijd (beter)?”

Even voorstellen…
“Sinds 2000 coach ik ondernemers, directieleden, afgevaardigd bestuurders en leidinggevende op hun ontwikkelingspunten (zoals strategie, leiderschap, samenwerken, communicatie, motivatie, conflicthantering enz.) wat resulteert in meer dan 6800 uren individuele coaching uren. 
Mijn passie voor coaching werd gevoed door zelf als leidinggevende proefondervindelijk te ontdekken in het werken met/in andere culturen en/of in een virtuele context, hoe belangrijk het is van je bewust te worden hoe je gedachten over wie je bent, je vandaag sturen. 
Als Professional Certified Coach kan ik bijdragen in het blootleggen hiervan zodat nieuwe inzichten zich aandienen en andere keuzes mogelijk worden. Mijn motto is: "iedere dag leer ik van wat zich aandient op mijn pad." Ik geloof dat inzichten voorafgaan aan groei en persoonlijk leiderschap.” 

Voor Assistant Plus zal Sabine webinars nog verder ontwikkelen rond deze softskills:

• Emotionele intelligentie hoezo?!
• Communiceren met impact?

Zeker in oog houden!
 
  • Sabine Tobback