Secretary Plus opent haar deuren in Namen!

10/02/2016

banner_451x235

Na het daverend succes van het Secretary Plus kantoor in Luik, nu reeds meer dan 10 jaar actief in de regio, zijn we verheugd om de opening van een tweede kantoor in Wallonië aan te kondigen, meer bepaald in Namen (Loyers).

De opening van een tweede kantoor in Wallonië zal ons in staat stellen onze klanten en kandidaten in de provincie Namen nog beter van dienst te zijn, alsook onze aanwezigheid verder te versterken in de regio.

Secretary Plus Namen opent haar deuren in februari 2016 en wordt – evenals ons kantoor in Luik – geleid door Séverine François, Business Development Manager. Séverine wordt omringd door een dynamisch en professioneel team dat volledig klaar staat om u van dienst te zijn !

Neem contact met ons op!

Lees ook de publireportage die in februari 2016 in het magazine CCI uit de regio Luik -Namen verscheen (enkel beschikbaar in het Frans).

Secretary Plus Namur
Avenue des Dessus de Lives 2
Bâtiment 2 – Boîte 6
5101 Namur (Loyers)
P: +32 (0)81 82 04 20
F: +32 (0)81 82 04 29
namur@secretary-plus.be