Secretary Plus wordt voor de 4e keer uitgeroepen tot Great Place to Work

16/03/2016

newsimageBrussel, 15 maart 2016 – Secretary Plus is op 15 maart uitgeroepen tot één van de 10 Best Workplaces in België, binnen de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers. Ook in 2008, 2009 en 2011 mocht Secretary Plus de begeerde titel al in ontvangst nemen.

De verkiezing ‘Best Workplaces’ is een initiatief van Great Place to Work® en heeft tot doel een standaard uit te werken voor kwaliteitsvol personeelsbeleid. De keuze voor de winnaars wordt bepaald op basis van de belangrijkste bevindingen van meer dan twintig jaar onderzoek. Daaruit blijkt dat het vertrouwen tussen managers en medewerkers de kritische succesfactor is om een Great Workplace te worden. Het werkklimaat wordt gemeten aan de hand van de relatie tussen medewerkers en management, die tussen medewerkers en hun werk/bedrijf en de relatie tussen medewerkers onderling.

In een Great Workplace is alles in balans. Het is een omgeving waarin alle partijen geven en nemen, waar medewerkers en management respect hebben voor elkaar. Zo helpen ze elkaar vooruit om samen te groeien. Bij Secretary Plus heeft men dat helemaal begrepen. Elke dag zetten hun medewerkers zich in om de ultieme match te vinden tussen kandidaat en werkgever. Tegelijk stelt het bedrijf alles in het werk om diezelfde medewerkers te ondersteunen waar het kan.

Barbara Stadsbader, Vice President Europe en Algemeen Directeur van Secretary Plus België: “Opnieuw een plaats in de top 10 van Best Workplaces 2016, een superprestatie en alweer een mooie bekroning op de enorme inzet en het harde werk van het voorbije jaar! Enthousiasme, ondernemerschap en teameffort stroomt door de aderen van deze organisatie. Het is een plezier en een genoegen met zo’n gedreven ploeg te mogen samenwerken en te bouwen aan de verdere groei van Secretary Plus!”

Mensen zijn de ‘plus’ in Secretary Plus, de passie waarmee zij hun werk doen maakt het verschil. Bij Secretary Plus komen mensen daarom altijd op de eerste plaats. Zo investeert het bedrijf in een persoonlijke aanpak voor alle medewerkers en een gezonde werksfeer waarin een goede work-life balance centraal staat. Het management zet bovendien in op ontwikkelingskansen voor iedereen en geeft haar team het vertrouwen dat het verdient.

In de loop van de voorbije maanden werd bij ruim zestig werknemers van Secretary Plus een enquête afgenomen bovenop de Culture Audit. Die peilde naar hun bevindingen op het vlak van geloofwaardigheid, respect, rechtvaardigheid, trots en atmosfeer binnen de organisatie.

Een greep uit de reacties van de Secretary Plus medewerkers:

Christien Gebruers, Business Unit Manager: “De absolute troef van Secretary Plus is de combinatie van ondernemerschap en een heel sterk teamgevoel. Hier heerst een positieve vibe, iedereen wil vooruit en staat als één blok achter de service die we bieden. Op verschillende vlakken zijn we een trendsetter in de sector en we bieden een kwalitatieve dienstverlening. Daar zijn we heel fier op, het is volgens mij de basis voor de enthousiaste teamsfeer die je voelt in dit bedrijf.”

Karlijne Bertels, HR Manager: “We vormen een hecht team dat nauw samenwerkt maar ook belangrijke momenten met elkaar deelt, in het echte leven en op social media. We vieren onze successen samen en zijn er voor elkaar. Het werk is voor onze mensen meer dan zomaar een job. Het maakt deel uit van hun leven, het is hun passie.”

Nathalie Van Cutsem, Business Development Manager: “De combinatie van veel verantwoordelijkheid, geregeld nieuwe projecten, de vrijheid om mijn job uit te oefenen, een goede balans tussen werk en privé, en een aantrekkelijk loonpakket zorgt ervoor dat ik een job uit de duizend heb.”

Die aanpak levert Secretary Plus nu een mooie erkenning op. Het bedrijf mag zich dit jaar een van de tien Best Workplaces in België noemen, de kers op de taart voor het hele team!