Secretary Plus en Recruit Holdings Co., Ltd bundelen hun krachten

06/06/2016

Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat op 1 juni bekend is geworden dat Secretary Plus onderdeel gaat uitmaken van een wereldwijd opererende organisatie met een veelzijdig aanbod van onderscheidende hr-diensten op vier continenten.

Op genoemde datum werd aangekondigd dat de aandelen van ons moederbedrijf USG People definitief zullen worden overgenomen door Recruit Holdings Co., Ltd. Recruit is een ambitieuze, beursgenoteerde organisatie die zijn reikwijdte in de loop der jaren met succes over de wereld heeft uitgespreid vanuit Japan naar Azië, Australië, de Verenigde Staten en Europa.

De bundeling van krachten biedt Secretary Plus, als onderdeel van USG People, een excellente gelegenheid om te versnellen op alle vlakken. Dat vormt in de huidige tijd een aantrekkelijk perspectief, zowel voor onze organisatie als voor uw organisatie. De verbinding met een innovatief sterk, mondiaal netwerk en de gezamenlijke ambitie om te ontwikkelen en te groeien vormen een stevig fundament. Dit stelt ons in staat de toegevoegde waarde in onze dienstverlening aan onze klanten nog sneller te kunnen ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze stap op afzienbare termijn positieve veranderingen zal voortbrengen.

In de dagelijkse relatie zult u als business partner van Secretary Plus geen directe verandering ondervinden. Ons merk blijft gewoon bestaan, onze bestaande strategie wordt voortgezet en de leden van ons directieteam blijven aan in hun huidige rol. Kortom, wij blijven het vertrouwde adres voor al uw hr-oplossingen, zowel voor onze persoonlijke dienstverlening als online, en staan garant voor de service die u van ons gewend bent.

Indien u vragen heeft over deze berichtgeving kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon binnen Secretary Plus.

We kijken uit naar de voortzetting van een succesvolle samenwerking met u en uw organisatie.

Met vriendelijke groeten,

HandtekeningBarbara
Barbara Stadsbader
Vice President Europe