Secretary Plus wint titel Best Workplace 2017

14/03/2017

Best Workplace 2017
Vilvoorde, 14 maart 2017 – Net zoals vorig jaar is Secretary Plus verkozen tot één van de tien Best Workplaces in België. Het is al de vijfde keer sinds 2008 dat Secretary Plus de titel binnenrijft in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers.

De verkiezing Best Workplace is een jaarlijks initiatief van Great Place to Work, een internationale onderzoeks-, advies- en opleidingsinstelling die organisaties helpt om fantastische werkplekken te creëren en in stand te houden, via de ontwikkeling van een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen. In België is de Vlerick Business School de officiële partner van Great Place to Work.

Great Place to Work gebruikt twee objectieve meetinstrumenten om te beoordelen of een organisatie in aanmerking komt voor een plaats op de lijst van Best Workplace: de trust index en de culture audit. De trust index is gebaseerd op vertrouwelijke en anonieme feedback van medewerkers en meet in hoeverre de organisatie getuigt van goed werkgeverschap. De culture audit onderzoekt het waardensysteem van de organisatie en brengt de managementcultuur in beeld.

Voor Linda Cappelle, general manager van Secretary Plus, is de verkiezing tot Best Workplace een bekroning van het harde werk van managers én medewerkers. “Een bedrijf kan pas succesvol zijn als mensen zich gerespecteerd voelen en erkenning krijgen voor hun werk. Bij Secretary Plus hebben we aandacht voor het groeipotentieel van onze werknemers. Dankzij coaching en begeleiding zorgen we ervoor dat iedereen kan uitblinken in zijn of haar vakdomein, met tevreden klanten en gelukkige medewerkers als resultaat.”

Entrepeneurship, kwaliteit en passie zijn kernwaarden bij Secretary Plus, dat zweert bij een familiale werksfeer. “De mensen die bij ons werken zijn de 'plus' in Secretary Plus”, zegt Linda Cappelle. “De teamspirit is uniek, samen hebben we het gevoel dat we de wereld aankunnen. We werken hard, maar we zijn ook goed in het samen vieren van onze successen. Work hard, play hard!”

Om zijn werknemers gezond van lichaam én van geest te houden, lanceerde Secretary Plus dit jaar het motto 'A healthy mind in a healthy body'. Onder die slagzin voorziet het bedrijf in ondersteunende arbeidstools zoals praktische ergonomietips, headsets en grotere pc-schermen. Dankzij een aangepast uurrooster kunnen de werknemers drie dagen per week een half uur vroeger stoppen met werken. Er is yoga op het werk, aandacht voor gezond leven en er zijn onvergetelijke incentives – vorig jaar gingen alle medewerkers een weekend naar Barcelona.

In de voortdurende zoektocht naar meer welbevinden op de werkvloer lanceerde Secretary Plus het afgelopen jaar de Happy S+ Board. “Een forum waar onze medewerkers hun stem kunnen laten horen en voorstellen doen voor een betere worklifebalans”, legt Linda Cappelle uit. “Het is enerzijds leuk om te horen wat goed gaat, maar we willen ook oog hebben voor zaken die anders of beter kunnen. Kwaliteit is belangrijk voor ons, op alle vlakken. Dat stralen we ook uit naar onze klanten en kandidaten: we geloven dat we de juiste kwaliteit en service aanbieden. En dat zullen we blijven doen.”

EINDE PERSBERICHT

Secretary Plus, onderdeel van Recruit Holdings

Secretary Plus is al twintig jaar de nummer één voor de selectie, rekrutering, uitzending, outsourcing en opleiding van meertalige assistants. Wij zijn marktleider, leveren maatwerk, nemen een adviserende rol op en zijn zowel benchmark als referentie. In België̈ rekenen we daarbij op een sterk netwerk van 16 vestigingen. Secretary Plus biedt verschillende dienstverleningsvormen aan, waaronder rekrutering voor vast of tijdelijk werk, tewerkstelling van assistants bij klanten of projectwerk via Outsourcing Solutions. Via de divisie International Talents verzorgen wij ook de tewerkstelling van native speakers.

Perscontacten:

Karlijne Bertels
HR Manager
Secretary Plus
T +32 (0)15 45 09 79
M +32 (0)495 584 501
kbertels@secretary-plus.be

Violaine Baeten
Marketing & Communications Manager
Secretary Plus
T +32 (0)2 255 77 82
vbaeten@secretary-plus.be