Secretary Plus viert opnieuw Assistant Day

20/04/2017

Vilvoorde, 20 april 2017

Naar jaarlijkse gewoonte zet Secretary Plus ter gelegenheid van Assistant Day de assistants op een speciale manier in de bloemetjes. Het is het moment bij uitstek om hen te bedanken voor de schitterende prestaties die ze dagelijks neerzetten. Daarom organiseren we dit jaar twee events.

Vanuit de overtuiging dat blijven leren de sleutel tot succes is voorzien we een online training enerzijds en een offline opleidings- en netwerkevent anderzijds. Zo zien we erop toe dat assistants experts blijven met een ruime knowhow, de juiste ervaring en een brede set business skills.

Bij alle opleidingen staat één thema centraal: een gezonde geest in een gezond lichaam. Want fitte medewerkers gaan positief en efficiënt de dag door.  Samen met ons zusterbedrijf We Assist You gingen we van start met het online event. 300 assistants kregen tijdens een één uur durende webinar, verzorgd door onze partner Prana, inzicht in topics als stressmanagement & mindfulness.

Op 21 april kwamen 250 assistants vanuit heel België samen in de Business Faculty te Neder-Over-Heembeek. Daar leerden ze na een lekkere netwerklunch hoe een gezonde voeding, yoga en de juiste balans tussen werk en privé hand in hand gaan om tot een gezonde levens- en werkstijl te komen. Zo verwelkomden we Sandra Bekkari bekend van de Nooit Meer Diëten-reeks en haar Sana-methode, Hanne Mollie van het yogacentrum De Studio en Griet Deca van het coaching- en sportcentrum @The Park.

Bekijk de video: