Secretary Plus popt-up in Brugge

08/02/2018

Secretary Plus gaat het nieuwe jaar in met een knal: op 8 januari 2018 openen we ons pop-upkantoor in regio Brugge. Dankzij de pop-up kunnen we beter inspelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt en bieden we extra flexibiliteit naar werkzoekenden en bedrijven. Tegelijkertijd krijgen we meer voeling met de regio, zijn we in staat om sneller in te spelen op vragen en kunnen we de mogelijkheden bekijken op hier op termijn ook een vast kantoor te openen.

Het kantoor zal elke maandag geopend zijn en wie op zoek is naar een job in managementsupport, human resources, logistiek en aankoop, legal, marketing, communicatie en/of sales kan zich na afspraak komen inschrijven. 

Is het onmogelijk om voor jou langs te komen tijdens de kantooruren of heb je op maandag andere verplichtingen? Geen probleem! Neem even contact met ons op voor een afspraak buiten de kantooruren of een online gesprek via Skype. Van dinsdag tot vrijdag ben je eveneens welkom in ons kantoor in Roeselare.

Tot binnenkort!

Waar vind je ons?                                                             Wanneer vind je ons daar?

WorkAround                                                                        Elke maandag
1e verdieping                                                                       Van 08.30 tot 17.00
Gistelse Steenweg 253                                         
8200 Brugge (Sint-Andries)

De ingang bevindt zich aan de achterkant van het gebouw