Secretary Plus viert 25-jarig bestaan

09/02/2018

2018 wordt een feestelijk jaar voor wervings- en selectiekantoor Secretary Plus. Het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar.

Wat in 1993 begon als klein uitzendkantoor in Antwerpen is inmiddels uitgegroeid tot een full-serviceorganisatie met een uitgebreid aanbod aan dienstverleningen: het selecteren, matchen en coachen van meertalige, ondersteunende profielen. Niet voor niets groeide het bedrijf uit tot marktleider binnen haar niche. Door overnames door USG People en recent nog door Recruit Holdings Co., Ltd staat Secretary Plus sterker dan ooit en creëert het ‘opportunities for life’. Ondernemerschap zit in de genen van het bedrijf. Al 25 jaar durven ze stappen zetten om marktleider te blijven en als organisatie verder te groeien.

“Door de jaren heen hebben we steeds ingespeeld op de veranderende markt en breidden we onze rol uit. Van rekruteerder zijn we uitgegroeid tot een lifetime career coach en onze dienstverlening werd hieraan aangepast. Hierdoor zijn we in staat om in te spelen op de verschillende vragen van klanten en kandidaten en hen een service te bieden die ze van een marktleider verwachten”, aldus Linda Cappelle, algemeen directeur bij Secretary Plus. “We houden nauwlettend de laatste trends in het oog en streven constant naar kwaliteit.“

“We zijn met z’n allen erg trots op onze onderneming en kijken ernaar uit om ook de komende jaren onze schouders te zetten onder het succesverhaal van Secretary Plus, samen met onze medewerkers, onze klanten en kandidaten.”

Meer info: www.secetary-plus.be