Secretary Plus is voor de zesde keer Best Workplace!

13/03/2018
Op 13 maart werden de Best Workplaces in België verkozen. Wervings- en selectiekantoor Secretary Plus viel voor de derde keer op rij in de prijzen met een mooie 3e plaats. Het is verder al de zesde keer sinds 2008 dat Secretary Plus deze titel krijgt in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers. 

Algemeen directeur Linda Cappelle is vanzelfsprekend heel trots met deze benoeming. “Dat we opnieuw in de prijzen vallen, is een mooie beloning van al ons harde werk het afgelopen jaar. We proberen van Secretary Plus een aangename en gezonde werkplek te maken met oog voor onze kernwaarden. Zo wonnen we in 2017 de Gezond Werken Award voor ons gezondheidsbeleid, een mooie blijk van respect naar onze werknemers toe. Verder streven we ernaar om een hoogstaande customer experience te realiseren in onze dienstverlening en zullen we met het oog op de toekomst die kwaliteit blijven leveren.” 

Naast kwaliteit en respect worden ondernemerschap, creativiteit, groei en team spirit hoog in het vaandel gedragen bij Secretary Plus, dat zweert bij een familiale werksfeer. “Onze mensen zijn de 'plus' in Secretary Plus”, zegt Linda Cappelle. “De team spirit is uniek en we hebben het gevoel dat we de wereld aankunnen. We werken hard en zetten ook samen in op persoonlijke en professionele groei.  Maar tegelijkertijd is er ruimte voor ontspanning en vieren we onze successen. Work hard, play hard!” 
Deze benoeming is voor Secretary Plus extra speciaal: “We bestaan dit jaar 25 jaar dus dit is een extra goede reden om te feesten.”