Inspiration Days 25 jaar Secretary Plus - Let's get inspired

26/03/2018
Secretary Plus viert dit jaar 25 jaar. Ons succes danken we aan ons sterke DNA dat wordt gedragen door onze medewerkers, maar ook door onze klanten en kandidaten op wiens vertrouwen en fijne samenwerking we al jaren kunnen rekenen. Gedurende de afgelopen jaren werden we door hen geïnspireerd om onze dienstverlening telkens opnieuw te verbeteren. Daarom willen wij hen op onze beurt inspireren tijdens enkele boeiende events het komende jaar.

Ontbijtsessie 27 september 2018 - 'How to be succesful on the Belgian market' door Bart Van Craeynest, Econopolis

België is minder goed voorbereid op de uitdagingen van morgen. Zowel op het gebied van beleid als op het vlak van de digitale economie zijn de afgelopen jaren duidelijke kansen gemist.

Tijdens deze keynote maakt Bart Van Craeynest, hoofdeconoom bij Econopolis, de balans op van dit land. Hoe staan we ervoor anno 2018? En wat kunnen we doen om de troeven van ons land beter uit te spelen?

Locatie: Château Du Lac, Genval

Ontbijtsessie 29 november - 'Mentaal Kapitaal' door Elke Geraerts, Better Minds at Work
Hoe zorg je ervoor dat je brein niet de hele tijd onder druk staat? Elke Geraerts spreekt over het belang van een veerkrachtige organisatie en legt tijdens deze boeiende ontbijtsessie uit hoe je meer grip kan krijgen op de veerkracht en energie van jezelf en je medewerkers. Elke geeft aan dat het versterken van het brein leidt tot een verhoging van de mentale veerkracht en medewerkers weerbaarder maakt tegen de stressvolle uitdagingen van deze tijd.

Locatie: LITC Nike, Laakdal

Interesse? Schrijf u in via 
http://secretaryplus.eventbrite.com

Wij hopen u te mogen verwelkomen.


_________________________________________________________________

Naar aanleiding van onze Inspiration Days, maakten we interessante white papers, met een korte recap van de ontbijtsessies. Download hen hieronder.

Inspiration Day 'Maak uw bedrijf future-proof' door Olivier Van Duüren
Whitepaper_Maak uw bedrijf future-proof


Inspiration Day 'How to act like a coach' door Paul Van Den Bosch
whiter_paper_Act like a coach_NL

Inspiration Days - Paul Van Den Bosch_V1 - Copy