Assistant Day 2018: Let’s get inspired!

20/04/2018

Vilvoorde 20 april 2018

Ter gelegenheid van Assistant Day zet Secretary Plus naar jaarlijkse gewoonte assistants op een speciale manier in de bloemetjes. Het is dan ook hét moment bij uitstek om hen te bedanken voor de schitterende prestaties die ze dagelijks neerzetten. Om die reden organiseren we de 6e editie van het Assistant Day Congres op vrijdag 20 april in de Proximus Lounge in Evere.

Let’s get inspired!

Secretary Plus viert dit jaar 25 jaar en dit jubileumjaar staat volledig in het teken van inspireren. Samen met 250 assistants vanuit heel België blikken we na een gezellige lunch terug op heel wat lessons learned. We worden hierin bijgestaan door drie sterke sprekers: Martine Reyners, Nic Balthazar en Marc Herremans.

Bezield spreken, vertrouwen uitstralen in je job, de juiste plek vinden binnen je bedrijf, stress omzetten in creativiteit en inspiratie… de workshop van Martine Reyners biedt hiervoor de nodige handvaten. Scenarist en regisseur Nic Balthazar geeft aan de hand van een inspirerende lezing leerrijke tips om gelukkiger te worden. Marc Herremans sluit de middag af door de link te leggen tussen zijn levensverhaal en het assistantberoep. Hij heeft het over omgaan met verandering, doelen voor ogen houden, tegenslagen zien als kansen, negativisme omzetten in positivisme… Na deze lezing is het glas altijd halfvol.

Het belooft een inspirerende dag te worden!