Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

27/04/2018

Wilrijk, 27 april 2018

De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018. Deze wedstrijd geeft gretige starters de kans om een eerste ervaring op te doen met solliciteren en kennis te maken met topwerkgevers. Zo wordt de overgang tussen de schoolbanken en het bedrijfsleven een stukje gemakkelijker.

Speeddaten met topmanagers uit eigen regio

Op basis van eerste screenings en testen werden uit alle inschrijvingen 45 kandidaten weerhouden die om de titel mogen strijden. Tijdens een speeddate krijgen ze de kans om voor een professionele jury te verdedigen waarom zij dé potentials van 2018 zijn. De jury bestaat uit onder andere hr-managers van verschillende bedrijven die de studenten het vuur aan de schenen zullen leggen. Zij beoordelen alle kandidaten en op het einde van de avond zijn hun scores doorslaggevend voor het bepalen van drie Young Potentials. De 3 winnaars worden later dit jaar, samen met 12 runner-ups, ondergedompeld in het TalentLab: een boeiende 4-daagse vol met nuttige workshops die hen klaarstoomt voor het bedrijfsleven.

De Young Potential Award kan rekenen op veel interesse vanuit verschillende hogescholen en universiteiten en ook bedrijven komen graag kennismaken met het toptalent in hun regio. Op deze manier slaat Secretary Plus de brug tussen onderwijs en het bedrijfsleven en biedt het studenten een mooie referentie op hun cv.

Wie de Young Potentials van 2018 zijn, wordt snel bekend gemaakt!

Meer info: www.youngpotentialaward.be