Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

21/06/2018

20161206-great-place-to-work-600Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen! 

Meer dan 2,800 bedrijven waagden hun kans om een plaats op de prestigieuze lijst te behalen. “We zijn vanzelfsprekend enorm fier op dit resultaat.” Zegt Linda Cappelle, Algemeen Directeur van Secretary Plus België. “ Dit is een mooie erkenning voor het hele team, want samen bouwen we elke dag opnieuw aan onze ‘Great Place to Work’. We hebben de organisatie gemaakt tot wat ze vandaag is: een bijzonder bedrijf waar we allen met trots en plezier werken. Want onze mensen zijn echt de Plus in Secretary Plus!“

Al enkele jaren op rij veroverden we een plaats op de Belgische lijst met Best Workplaces, met zelfs een mooie 3e plaats in 2018 als eindresultaat. Dat we onszelf nu ook bij de beste werkgevers van Europa mogen rekenen, is de ultieme beloning voor het harde werk van het hele team.

Best Workplaces EUROPE (RGB) 350