Deel jouw leukste zomerfoto!

25/06/2018

Banner Instagramwedstrijd SPlus website

Deel jouw leukste zomerfoto met onze hammamdoek op Instagram via #SplusGoodie.

Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen!

Deelnemen is simpel! Neem een foto van of met de Secretary Plus-hammamdoek*, post de foto in je Instagramfeed en gebruik de hashtag #SplusGoodie** om deel te nemen. Zorg ervoor dat jouw profiel openbaar staat en vergeet zeker niet @SecretaryPlusBE te taggen in de foto of comments. Wie weet verschijnt jouw foto wel op de Secretary Plus-Instastories. Of verzilver je die hippe Instax Mini 9!

Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.

*Een hammamdoek bekom je bij contractondertekening voor een nieuwe job via Secretary Plus Management Support nv, als werknemer (project assistants) bij Secretary Plus Outsourcing Solutions nv of als je nieuw personeel vond via Secretary Plus Management Support nv of Secretary Plus Outsourcing Solutions nv. Actie geldig zolang de voorraad hammamdoeken strekt. 

**Door je foto te taggen met #SplusGoodie ga je akkoord met het wedstrijdreglement. Daarnaast stem je ook toe dat Secretary Plus je foto kan gebruiken in haar online communicatie en bevestig je dat de personen op de foto akkoord zijn dat je de foto postte.