Secretary Plus zorgt voor een geïnspireerde start van het nieuwe jaar

20/12/2018

In 2018 blies Secretary Plus 25 kaarsjes uit en bedankten we u voor het vertrouwen en de fijne samenwerking door u op onze beurt te inspireren aan de hand van onze Inspiration Days: 4 ontbijtsessies met een interessante keynote die kaderde binnen één of meerdere key values van Secretary Plus: entrepreneurship, quality, team spirit, growth, creativity en respect. Zo sprak Olivier Van Duüren over hoe je als bedrijf succesvol kan zijn in de toekomst, Paul Van Den Bosch stimuleerde ons om een goede coach te worden met toepasbare tips, Bart Van Craeynest gaf een heldere visie op onze Belgische economie en Elke Geraerts vertelde waarom het zo belangrijk is om zorg te dragen voor je mentaal kapitaal. De belangrijkste inzichten van deze lezingen vatten we samen in handige white papers.

Heeft u één of meerdere Inspiration Days gemist of wenst u een opfrissing van de nuttige tips & tricks die onze sprekers u hebben bijgebracht? Om 2018 geïnspireerd af te sluiten bundelden we deze white papers voor u. We hopen van harte dat deze  u inzichten brengt om het nieuwe jaar vol nieuwe ideeën te starten.

Download uw exemplaar