Secretary Plus opent 2e pop-upkantoor in Sint-Niklaas

30/01/2019
Wervings- en selectiekantoor Secretary Plus telt de dag van vandaag 17 kantoren, waaronder een pop-upkantoor in Brugge. Om nog beter in te spelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt openen ze een tweede pop-upkantoor in Sint-Niklaas.

Pop-upkantoor nummer 2
Na de succesvolle opening van het eerste pop-upkantoor in Brugge in 2018, zet Secretary Plus de trend voort met een tweede pop-up in Sint-Niklaas. “De opening van ons kantoor in Brugge werd erg goed onthaald, zowel door onze klanten als door de kandidaten. Zij vonden sneller hun weg naar ons en wij konden deze regio beter servicen”, vertelt Stéphanie Van Parys, Key Account Manager bij Secretary Plus. “Net zoals in Brugge het geval was, hebben we in regio Sint-Niklaas contacten met heel wat bedrijven en werkzoekenden, maar nog geen vestiging. Meteen de belangrijkste reden om opnieuw een kantoor te openen. Zo zitten we dichter bij hen, krijgen we meer voeling met de regio en kunnen we sneller inspelen op vragen. Tegelijkertijd zijn we ook duidelijker aanwezig.”

De focus van het pop-upkantoor blijft dezelfde als die van de andere Secretary Plus-vestigingen: het rekruteren van meertalige ondersteunende profielen. “Secretary Plus is al 25 jaar marktleider in het aanwerven van deze profielen in specifieke domeinen: managementsupport, human resources, logistiek en aankoop, legal, marketing, communicatie en sales. Deze focus zal voor dit kantoor dan ook niet anders zijn.”

Het pop-upkantoor van Secretary Plus bevindt zich in het Astrid Business Center in Sint-Niklaas. De openingsdagen van het kantoor zijn terug te vinden op We Assist You. Kandidaten kunnen er op die dagen terecht om zich in te schrijven.

Praktisch:
Openingsdagen: https://nl-be.weassistyou.com/Webinars-events

Pop-upkantoor Secretary Plus
Astrid Business Center
Koningin Astridlaan 35
9100 Sint-Niklaas