Secretary Plus inspireert ook in 2019

04/02/2019

Ter gelegenheid van de 25e verjaardag van het bedrijf, organiseerde Secretary Plus, marktleider in werving en selectie van meertalige, ondersteunende profielen, in 2018 een aantal Inspiration Days: ontbijtsessies met een interessante gastspreker. Deze sessies werden georganiseerd om de klanten te bedanken voor het vertrouwen dat Secretary Plus de afgelopen jaren mocht ontvangen en om hén te inspireren.

In 2019 blijft Secretary Plus verder inspireren met 3 nieuwe Inspiration Days.

Op 26 maart geeft Paul Van Den Bosch alvast de aftrap met zijn lezing ‘Act like a Coach’. Daarin gaat hij dieper in op de parallellen die te trekken zijn tussen het coachen van mensen in het bedrijfsleven en in de sportwereld. Aan de hand van grappige en boeiende anekdotes geeft Van Den Bosch een boeiende en verfrissende kijk op coachen en motiveren.

Interesse? Inschrijven kan hier.