Get Your Job In A Day - Carrièreboost voor laatstejaarsstudenten

06/02/2019

Bijna of net afgestudeerd? Met Outsourcing Solutions zet Secretary Plus volop in op groei en coaching voor laatstejaarsstudenten. Als Project Consultant hebben ze namelijk meteen een job met vast contract op zak en gaan ze aan de slag bij één van onze gerenommeerde klanten. Is het project afgerond? Dan wacht een nieuwe uitdaging in een ander bedrijf die hen evenveel voldoening biedt als de vorige. Met deze unieke formule kunnen jonge starters hun competenties in sneltempo ontwikkelen, uitdagende projecten aangaan en achterhalen welke functie hen het beste ligt.

Jobdag voor starters

Geen lange selectierondes en eindeloos wachten op feedback. Bij Secretary Plus Outsourcing Solutions pakken we het net iets anders aan. Door middel van een jobdag op 27 april gaan we op zoek naar talent om ons team van 350 Project Consultants te versterken. Met interviews en een teambuildingactiviteit leren we de schoolverlaters beter kennen. Is er een match? Dan gaan ze nog diezelfde dag met een vast contract naar huis.

Van groentje naar professional dankzij onze bootcamp

Contract getekend? Samen met hun collega-starters nemen ze deel aan een 4-daagse bootcamp in september. Dankzij trainingen en workshops zetten we de soft skills van deze jonge professionals op scherp. Nadien zijn ze helemaal klaar om projecten bij onze klanten voor hun rekening te nemen. En uiteraard voorzien we de nodige coaching en begeleiding met een traineeship van 12 maanden.

Met deze formule wilt Secretary Plus schoolverlaters optimaal begeleiden bij hun eerste stappen op de arbeidsmarkt en hun talent alle ruimte geven om te groeien. Tot en met 31 maart kunnen laatstejaarsstudenten zich inschrijven voor de jobday op 27 april en hun carrière starten binnen een bedrijf waar groei en opleiding centraal staan.

Meer info: www.getyourjob.be