Secretary Plus is voor de zevende keer Best Workplace!

20/03/2019
GPTW Banner header S+ versie 3C-WEBSITE

Gisterenavond, 19 maart 2019, werden in de Dockx Dome in Brussel de Best Workplaces in België verkozen. Het is al de zevende keer sinds 2008 dat Secretary Plus deze titel krijgt in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers. We beklommen opnieuw het podium en behaalden een schitterende 3e plaats, een titel die we met veel trots zullen dragen.

Algemeen directeur Linda Cappelle is vanzelfsprekend heel tevreden met deze benoeming. “We zijn enorm blij met deze prachtige erkenning voor Secretary Plus als werkgever. Op deze manier geven onze medewerkers namelijk aan dat ze jou als werkgever vertrouwen, trots zijn op hetgeen ze elke dag doen en ook plezier beleven op het werk. En dat vinden wij net zo belangrijk. De war for talent bereikt vandaag een hoogtepunt. Daarnaast moeten we met zijn allen langer werken terwijl onderzoek net aangeeft dat ons mentaal evenwicht steeds vaker zoek is[1]. Geen wonder dus dat het welzijn van onze medewerkers een absolute prioriteit is binnen Secretary Plus. We werken elke dag hard om een fijne werkplek te creëren waarin iedereen zich thuis voelt.”

Secretary Plus, intussen al 7 keer uitgeroepen tot Great Place to Work, deelt alvast enkele tips. “Bouwen aan een Great Place to Work doe je eerst en vooral samen, op basis van de input van je medewerkers.” Aldus Linda Cappelle. “Dankzij de bevraging houden we vinger aan de pols en detecteren we de noden van onze medewerkers. Vervolgens creëerden we een proces waarbij we samen met ons hele team de werkpunten aanhalen en mogelijke oplossingen aanreiken. Intussen reeds meer dan 10 jaar geleden introduceerden we het Great Place to Work-onderzoek binnen onze organisatie, en de tevredenheid van onze medewerkers gaat er jaar na jaar op vooruit. En op dit elan willen we graag verdergaan. Want onze mensen? Die zijn het investeren meer dan waard!”

Meer info: www.secretary-plus.be[1] Partena (2017) Aantal bedienden met verhoogd risico op burnout gestegen. Geraadpleegd via https://www.partena-ziekenfonds.be/nl/gezondheidsadvies/nieuwsberichten/aantal-bedienden-met-verhoogd-risico-op-burnout-gestegen