Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Online sinds 12/04/2024

HR Consultant in Sint-denijs-westrem

Bright Plus, dat is al 15 jaar een Great Place to Work. Ons geheim? Simpel: bij ons ben je geen nummer, maar tel je volop mee. Zo geef je je job mee vorm, krijg je een onderscheidend loonpakket, heb je een goede werk-privébalans, en krijg je de kans om intern door te groeien. En dat allemaal in een kantoor in jouw buurt, omringd door gedreven collega’s. 

Wat doe je als HR Consultant?
Jij krijgt van ons twee petten, want je richt je zowel op jobkandidaten als op aanwervende bedrijven in regio Gent.  Met je commerciële flair en doelgerichte ingesteldheid ben jij de ‘plus’ voor beide partijen. Elke dag ziet er dus anders uit.

  • Jobkandidaten vinden, begeleiden en opvolgen – Via een mix aan kanalen (sociale media, jobsites, events etc.) speur je naar interessante kandidaten voor openstaande jobs bij onze klanten. Je schrijft zelf vacatures en weet hoe je opvalt in een krappe arbeidsmarkt. Daarna screen je kandidaten en leer je hen kennen in een persoonlijk gesprek. Lijkt een match in de maak? Dan overtuig je de klant en zorg je voor een vlotte opstart. Ook de opvolging neem je voor je rekening, want je vindt het belangrijk dat je kandidaat 100% tevreden is.
     
  • Bedrijven bezoeken, begeleiden en binden – Krijg je een aanvraag binnen, dan denk je mee met de klant en bewijs je dat Bright Plus de ideale hr-partner is. Ook nadat de vacature is ingevuld, blijf je een persoonlijke klantenrelatie onderhouden. Je houdt ons top of mind én zoekt actief naar extra opportuniteiten. Die proactieve houding zet je overigens ook in om nieuwe klanten warm te maken. Jij weet immers als geen ander hoe je specifieke noden en wensen van bedrijven koppelt aan onze hr-oplossingen.

Geen ervaring in hr of sales? Geen probleem!
Bij Bright Plus krijg je een begeleidingstraject op maat en groei je stapsgewijs uit tot een talentvolle HR Consultant. Kortom, is er een culturele fit, dan volgt de rest doorgaans vanzelf.

Waaruit haalt een HR Consultant voldoening? 

  • Resultaten boeken – En dat in een heel concurrentiële markt. Je verstopt je niet achter je collega’s, maar loopt voorop en leert snel hoe je efficiënt je doelen behaalt.
  • Persoonlijke relaties onderhouden – Onze HR Consultants geloven dat het loont om met kandidaten en klanten naar de lange termijn te kijken, maar spelen onderweg kort op de bal.
  • Nieuwe bedrijven leren kennen – Je hebt een gezonde interesse in meerdere sectoren, praat vlot mee en kan niet wachten om de aanpak van Bright Plus voor te stellen. 
  • Initiatief nemen – Even geen vacatureaanvragen of moeite om bepaalde vacatures in te vullen? Daar weet je wel raad mee met je creativiteit en aanstekelijke enthousiasme.
  • Samenwerken als team – Je collega’s zijn ook je coaches, supporters, houvast, vrienden, inspiratiebron … en targets behalen jullie altijd samen, nooit alleen.

Wat bieden we onze HR Consultants?
Hier staat doorgaans een marktconform, competitief of aantrekkelijk loon. Maar wat betekent dat concreet? Dit is hoe Bright Plus Gent voor een onderscheidende verloning en erkenning kiest:

Optimalisering loon – Via benchmarking garanderen we een mooi brutoloon. Bovendien mag je rekenen op een interessant bonussysteem om je netto inkomen te optimaliseren.

Extralegale voordelen – Naast verschillende mobiliteitsopties (zoals een bedrijfswagen met tankkaart, elektrische fiets of mobiliteitsbudget), bieden we je ook een gsm-abonnement, maaltijd- en ecocheques, een onkostenvergoeding, verzekeringen en bonussen (cao 90 en variabele verloning). Met dit pakket onderscheiden we ons in de markt.

Work-life balance – want wij gaan voor gelukkige medewerkers! Wij bieden je daarom 32 verlofdagen, een flexibel uurrooster én de mogelijkheid tot thuiswerk.

Groei, groei, groei – Onze HR Consultants zijn de spil van Bright Plus. Je krijgt dan ook alle kansen om je te verdiepen in de rol, maar evengoed om je kennis te verbreden door andere taken op te nemen. Jij stuurt, wij voorzien opleiding en begeleiding.

Compleet welzijnsbeleid – Bright Plus investeert in een gezond, gelukkig, gemotiveerd, geïnformeerd en getalenteerd team. Daarnaast zetten we ons als geëngageerde collega’s in voor tal van sociale en milieuprojecten.

Fun en ontspanning – Denk aan gezellige lunches, teambuildings, incentivetrips en andere leuke extra’s. Work hard, play hard, dat is ons motto! 

  • Sector: Diensten

Wie is Bright Plus?
Met 30 jaar ervaring op de teller zijn we de marktleider in het matchen van meertalige professionals met bedrijven op zoek naar talent. Ons betrouwbaar team van 90 hr-specialisten, verspreid over 16 kantoren in België, zorgt elke dag voor de echte ‘plus’. We kiezen daarbij resoluut voor een persoonlijke, open en professionele aanpak. En wie weet doen we dat binnenkort samen met jou.