Deze contentblock dient enkel om de menu bovenaan mee te laten scrollen

Wat kunnen we voor je doen?

Zoek je een vaste of tijdelijke job die je uitdaagt en waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Heb je een goede talenkennis, zoek je werk in een van onze vakdomeinen en bulk je van de ambitie? Dan versnelt Secretary Plus je carrière met jobs en opdrachten, loopbaanadvies en heel wat ontwikkelingsmogelijkheden.

arrow_gray_down

Specialiseren jullie enkel in Management Support?

Neen, ook als je een job zoekt of hebt in een ander vakgebied kan je bij Secretary Plus terecht: de markt verandert en wij evolueren mee. En net die evolutie is een basisvoorwaarde voor onze hoogwaardige dienstverlening.
Je kunt bij ons terecht voor een vaste of interimjob in deze vakgebieden:

ms
Management support
hr
Human resources
lp
Logistiek en aankoop
le
Legal
pr
Marketing, communicatie en pr
sa
Sales en ondersteuning
arrow_gray_down

Hoe helpt Secretary Plus je aan een nieuwe uitdaging?

Secretary Plus biedt zowel vaste als tijdelijke opdrachten aan. We bekijken samen met jou waar je drijfveren en ambities liggen en welke job het best bij je past. Het vinden van de juiste job heeft namelijk alles te maken met de manier waarop jij wilt werken. Samen stippelen we je carrièrepad uit. Soms denken we vooruit en reiken je opties aan die je zelf nog niet overwogen had. Inspireren en motiveren: dat is onze manier om je carrière op lange termijn in goede banen te leiden.

VIND EEN JOB

arrow_gray_down

Wat is jullie aanpak?

Om je de vaste of tijdelijke job van je leven te bezorgen, doorloop je eerst onze specifieke selectieprocedure. Zo gaan we na of je persoonlijkheid past bij de bedrijfscultuur van onze klant.

Die selectieprocedure bestaat uit verschillende stappen:

top_icon

Telefonische screening

We overlopen je kennis en vaardigheden en luisteren naar wat jij zoekt in een job.
cellphone_s
check_s

Online testing en Persoonlijkheidstest

We testen je talenkennis en Office-vaardigheden. Je legt een persoonlijkheidstest af met Profil Pro, de testmodule die speciaal op maat van Secretary Plus ontwikkeld werd.

Competentiegericht interview

Samen met een van onze consultants overloop je de resultaten van je tests en samen stellen jullie een gericht profiel op. 
balloon_s
search_s

Inwinnen van professionele referenties

Op discrete manier winnen we professionele referenties in bij de door jou opgegeven contacten.

Voorstel van vacatures

Vervolgens stellen we je verschillende vacatures voor.
sheets_s
notepad_s

Contractondertekening

Hebben we een perfect match voor jou gevonden? Dan ga je aan de slag.

Opvolging en individuele begeleiding

Nadat je van start bent gegaan, houden we regelmatig contact om te checken of alle partijen tevreden zijn en blijven. 
balloons_s
book_s

Continue opleiding en groei dankzij We Assist You

Je krijgt - dankzij We Assist You-  ook een lidmaatschap zodat je je in je nieuwe functie voortdurend kunt blijven bijscholen en informeren.
arrow_gray_down

Dus je houdt wel van wat afwisseling?

Dan is Outsourcing Solutions perfect voor jou. Als projectmedewerker voor Secretary Plus ga je op projectbasis aan de slag bij onze klanten. Je bouwt op die manier niet alleen ervaring op, maar je ontwikkelt ook je competenties, want wij blijven voortdurend investeren in jouw opleiding en groei.

Naar Outsourcing Solutions

arrow_gray_down

Je bent een internationaal talent?

Als jij een native speaker bent die in België woont, kan je terecht bij International Talents. Deze Secretary Plus-afdeling zoekt vast en tijdelijk personeel voor internationale spelers op de Belgische markt. Ben jij een specialist in je eigen taal én zoek je een job als assistant, bediende, verkoper of verkoopster, manager of projectcoördinator? Dan kan International Talents zeker iets voor jou betekenen.

Naar International Talents

arrow_gray_down

We Assist You: de carrière accelerator

Secretary Plus investeert dagelijks in ontwikkeling en groei via We Assist You: de grootste website voor assistants in België. Of je nu wilt versterken, verdiepen, verbreden of veranderen: We Assist You is jouw inspiratiebron. Je vindt er interessante artikels, tips, tricks en tools die je helpen om je talenten verder te ontwikkelen.

Wist je trouwens dat je kennis uitbreiden niet altijd lang hoeft te duren? Neem eens deel aan een van onze talrijke webinars: een onlineopleiding van één uurtje tijdens je lunchpauze, live op je pc of tablet. De perfecte manier om je kennis op korte tijd bij te spijkeren.

Ontdek We Assist You

arrow_gray_down

Zijn er interne vacatures bij Secretary Plus?

Secretary Plus telt in België 14 vestigingen. Wil jij als consultant in een van onze kantoren aan de slag en onze kandidaten en klanten elke dag de beste oplossing en service bieden? Of wil je als businessmanager graag de verantwoordelijkheid nemen voor de uitbouw van een vestiging samen met jouw team?

Bekijk dan NU onze interne vacatures

arrow_gray_down

Meer weten? Neem contact op!

Overtuigd? Of heb je nog vragen?

Geef ons een seintje. Wij staan je graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONS OP!