Carolina Sanchez

"Mijn eerste ervaring met Secretary Plus is heel spontaan verlopen. Ik had gesolliciteerd op een vacature die ik op de site van de jobdienst van de VUB had gevonden (waar ik overigens studeer). De eerstvolgende dag kreeg ik onmiddellijk een telefoontje van mijn contactpersoon bij Secretary Plus te Brussel, iemand bij wie ik nog steeds heel graag op gesprek ga. Alles verliep erg snel. Ze lieten mij mijn tijd niet verdoen. Ik vulde alle formulieren en tests in en mijn eerste afspraak in Brussel werd gemaakt. 

Het gesprek zelf was erg aangenaam. Het voelde niet even formeel en onnatuurlijk aan als andere gesprekken die ik  had gehad bij andere HR bureaus. Er  werd oprechte interesse getoond. Het gesprek voelde persoonlijk en vlot aan. Na afloop stapte ik buiten met een opgelucht en tevreden gevoel, maar hield mezelf voor dat ik  geen al te hoge verwachtingen mocht hebben. Ongegrond, want een tweetal dagen later werd ik al gecontacteerd met een concreet voorstel. Ik mocht op gesprek gaan bij het bedrijf dat mijn voorkeur droeg, een gesprek dat trouwens erg goed verlopen is! Zo goed zelfs dat ik die job aangeboden kreeg! Bovendien werd ik een paar dagen later opgebeld voor een tweede functie ! Ook die job haalde ik binnen! Ik kreeg de indruk dat ik erg verwend werd!

Ben je op zoek naar een studentenjob? Schrijf je dan zeker in bij Secretary Plus. Kom vol vertrouwen en motivatie naar het sollicitatiegesprek en maak duidelijk wat je sterktes zijn. Ze zullen je motivatie en je wil om te werken zeker belonen met een fantastische uitdaging en een goede eerste ervaring. En dat is uiteindelijk het belangrijkste voor een werkzoekende student."

Carolina Sanchez, 
Studente (VUB)