Ellen Danckaert

"Als pas afgestudeerde is het niet eenvoudig om  een eerste uitdaging te vinden. Ondanks  vele sollicitaties moest ik vaak lang wachten op reactie. Met de hulp van Secretary Plus veranderde dat compleet. Na een persoonlijkheidstest, enkele grondige taal- en computertesten en een verkennend gesprek kende men mijn profiel zeer goed. Daarna ging het snel. Ik werd  meerdere keren per dag opgebeld in verband met interessante vacatures. Ik mocht dan ook al gauw op gesprek  bij verschillende bedrijven in mijn regio. 

Twee weken later  ondertekende ik mijn contract als assistant bij een advocatenkantoor in mijn woonplaats. En de dienstverlening van Secretary Plus stopte hier niet. Na mijn eerste werkweek werd er gevraagd of alles goed verliep en of ik goed opgevangen was. Dat was zeker het geval!

Ik raad Secretary Plus dan ook aan al mijn vrienden en kennissen aan. De medewerkers begrijpen goed wat je zoekt en komen steeds met interessante en zeer uiteenlopende vacatures op de proppen. Een snelle en zekere weg naar een eerste job!"

Ellen Danckaert, 
Management Assistant (Schoups Advocaten)