Katrien Raemaekers

"In het laatste jaar van mijn opleiding Office Management wist ik totaal niet in welke sector ik zou willen werken of welke functie me zou liggen. Door mijn deelname aan de Young Potential Award (een wedstrijd voor laatstejaarsstudenten georganiseerd door Secretary Plus) heb ik als schoolverlater van Outsourcing Solutions een aanbod gekregen voor de functie Junior Project Assistant. Dit betekende dat ik telkens voor een korte periode tewerkgesteld zou worden in een bedrijf om bepaalde taken op mij te nemen. Een job vol variatie waarbij je netwerk snel uitbreidt. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen. In korte tijd een berg aan ervaring opdoen, terechtkomen in allerhande sectoren en functies en iedere keer nieuwe mensen leren kennen. Daarbovenop komt er ook een aantrekkelijke verloning bij. Een droomjob! 

Op 5 augustus 2013 ben ik begonnen aan mijn eerste project. Ondertussen zijn we iets meer dan een jaar verder en ben ik reeds bezig aan mijn vierde project. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze! Elk project is anders. Het een al wat leuker en drukker, maar toch probeer ik elk project zo goed mogelijk af te ronden. Als het project wat tegenvalt, kan ik aftellen naar het einde. Als het project meevalt, vertrek ik misschien wel met een beetje tegenzin. Zeker is dat ik iedere keer een nieuw avontuur tegemoet ga. 

Ik zou iedereen – de ambitieuze, flexibele schoolverlater alsook de meer ervaren assistant die op zoek is naar een nieuwe uitdaging – aanraden om te werken als project assistant bij Outsourcing Solutions. Je leert constant bij, ontmoet nieuwe mensen en je kan eigen ervaringen delen of toepassen bij de verschillende projecten. Ik ben ervan overtuigd dat deze job een springplank is voor mijn verdere carrière!"

Katrien Raemaekers, 
Projectmedewerker (Outsourcing Solutions)