Werken bij Secretary Plus

Onze Plus? Dat zijn onze mensen. Samen met een 80-tal gemotiveerde en getalenteerde collega’s gaan we elke dag voor de beste resultaten, de leukste uitdagingen en de tofste sfeer. Welkom in ons Happy Team!

Ontdek Meer

Ontdek een bedrijf waarin jij kan groeien!

Jouw collega's

stefanie-vranckx

Stefanie

Account Manager

Elke

Elke

HR Consultant

Lies

Lies

Business Manager

Nele

Nele

Marketing Officer

Tina

Tina

Training & Quality Coordinator

Stéphanie

Stéphanie

Key Account Manager

9_extra_groot

9 redenen om voor ons te kiezen


Werken bij Secretary Plus, dat is werken in een bedrijf dat er niet zomaar eentje is. Doorheen de jaren groeide ons team uit tot een hechte groep! Dat zie je achter de schermen op onze sociale mediakanalen, dat voel je wanneer je op gesprek komt bij één van onze consultants of je toekomstige manager en dat proef je als je een lekker vieruurtje eet, dat een collega heeft meegebracht om een speciale gebeurtenis te vieren.


Laatste nieuws

  • GPTW Banner header S+ versie 3C

  Secretary Plus is voor de zevende keer Best Workplace!

  Gisterenavond, 19 maart 2019, werden in de Dockx Dome in Brussel de Best Workplaces in België verkozen. Het is al de zevende keer sinds 2008 dat Secretary Plus deze titel krijgt in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers. We beklommen opnieuw het podium en behaalden een schitterende 3e plaats, een titel die we met veel trots zullen dragen.
  Meer lezen
  • headerbeeld (3)

  Loonkloof neemt opnieuw af in de supportniche

  Er is al heel wat inkt gevloeid over de loonkloof tussen mannen en vrouwen en anno 2019 is het bijna ondenkbaar dat vrouwen minder betaald worden voor een zelfde functie. Toch is dit een harde realiteit. Maar er is ook goed nieuws. Uitzendkantoor Secretary Plus, marktleider in het rekruteren van hoogopgeleide profielen in de supportniche, deed de afgelopen jaren grondig onderzoek naar de lonen binnen hun doelgroep en wat bleek? De loonkloof is weer wat kleiner geworden!
  Meer lezen
  • GYJIAD-way-website-banner_nieuwsitem SPlus

  Get Your Job In A Day - Carrièreboost voor laatstejaarsstudenten

  Met deze unieke formule kunnen jonge starters hun competenties in sneltempo ontwikkelen, uitdagende projecten aangaan en achterhalen welke functie hen het beste ligt.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!