Ontdek onze functies

Binnen Secretary Plus zijn er heel wat verschillende functies. Je zal bij ons dus zeker een job vinden die je op het lijf geschreven is. 

Workplace-15_crop

HR Consultant

De taak van onze HR Consultants? Die matchen talent! Zij zijn kei in het aantrekken van kandidaten en screenen deze toppers tijdens een interview. En vervolgens? Dan coachen ze hen naar die ideale job. Maar als multitasker zijn ze eveneens aanspreekpunt voor onze klanten en helpen ze hen met de glimlach verder. Kortom, zij vormen de spil tussen klant en kandidaat en geven elke dag het beste van zichzelf om de juiste match te garanderen. 

Sales Consultant

Onze Sales Consultants beheren onze klantenportefeuille optimaal. Hoe ze dit juist doen? Ze houden hun oren en ogen open voor nieuwe opportuniteiten. Ze bezoeken hun bestaande klanten op regelmatige basis en met salesacties bereiken en overtuigen zij prospects. Vertrouwt een klant ons hun openstaande vacature toe? Dan gaan zij de uitdaging aan om deze met de juiste kandidaat in te vullen.

Workplace-15_crop
Workplace-15_crop

Business Manager

De Business Managers leiden hun kantoor in goede banen. Dankzij hun commerciële flair lopen de salesacties van een leien dakje en groeit het marktaandeel in de regio exponentieel. Als enthousiaste coach sturen ze hun team succesvol aan, steeds met oog voor individuele talenten en collectieve doelen. Ze nemen tenslotte de resultaten van het kantoor grondig onder de loep. Kunnen deze beter? Dan passen zij hun aanpak doelgericht aan.

HR Administrator

De HR Administrators zijn verantwoordelijk voor een vlekkeloze loonsverwerking van onze uitzendkrachten. Maar hun takenpakket rijkt nog veel verder. Zij ondersteunen namelijk het hele kantorennetwerk van Secretary Plus op vlak van administratie, zowel voor onze klanten als uitzendkrachten. Met hun uitgebreide kennis van de sociale wetgeving staan ze onze consultants met raad en daad bij en staat een uitstekende dienstverlening steeds centraal. 

Workplace-15_crop
Workplace-15_crop

Project Leader

Onze Project Leaders zijn spilfiguur binnen onze afdeling Outsourcing Solutions. Hun taak: projectmedewerkers voor onze klanten vinden en inplannen. Ze zorgen eerst en vooral voor een continue instroom van sterke kandidaten. Daarnaast helpen ze bedrijven met nood aan tijdelijke ondersteuning verder. Dit doen ze door de juiste medewerker met het juiste project te matchen. Hun doelstelling? Een tevreden assistant én klant!  

Account Manager

Onze Account Managers zijn stuk voor stuk commerciële hoogvliegers. Ze overtuigen bedrijven van de meerwaarde van Outsourcing Solutions en  zijn verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten binnen de toegewezen regio. Maar ze houden ook de relaties met bestaande klanten warm. Ze zorgen daarnaast voor een vlotte coördinatie van de lopende projecten. Om dit te realiseren werken ze nauw samen met de Project Leaders en vinden zo voor elke klant een oplossing op maat. 

Workplace-15_crop
Workplace-15_crop

Ons marketingteam

Onze marketeers zetten het merk Secretary Plus op de kaart. Dankzij hun originele on- en offline campagnes neemt de naamsbekendheid snel toe. Hun acties en marketingplan zijn steeds sterk onderbouwd, hun copy en lay-out is spot-on en de deadlines worden vlekkeloos gehaald. Doordat zij de laatste marketingtrends nauwgezet opvolgen, weet ons marketingteam tenslotte precies welke kansen we nog verder kunnen benutten.

Ons HR-team

Ons HR-team bouwt voortdurend aan een goede werkplek. Dit doen ze enerzijds door de juiste kandidaten te selecteren. Daarnaast fungeren ze als aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen. Tenslotte staan ze in voor heel wat projecten: uitrol van de jaarlijkse evaluatiegesprekken, medewerkers een stem geven met behulp van brainstormsessies of het organiseren van een uitdagende masterclass? Zij maken zich sterk dat alle medewerkers van Secretary Plus tevreden zijn binnen hun functie.

Workplace-15_crop

Laatste nieuws

  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen
  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen