Account Manager

Wij sturen de Account Managers van Outsourcing Solutions op missie om onze klanten een glimlach te bezorgen. Zij bieden hen advies op maat en reiken oplossingen aan. Want heeft een bedrijf nood aan professionals die mee hun schouders komen zetten onder een project of afdeling? Dan gaan ze langs om de concrete behoefte te bepalen. Deze nood gieten ze in een offerte op maat en garanderen vervolgens een professionele, nauwgezette service.

Hun ultieme doel? Een gelukkige klant

Onze Account Mangers investeren gericht in waardevolle relaties en volgen de tevredenheid van onze klanten nauwgezet op. Het resultaat is bijgevolg een vlotte coördinatie van de lopende projecten. Dit doen ze door in permanent dialoog te staan met de Project Leaders, zodat wij onze klanten zo snel mogelijk met de juiste projectmedewerker kunnen verder helpen.

BehindTheScenes-21_crop

Ze helpen hun divisie alsmaar verder groeien

Onze Account Managers gebruiken hun uitstekende communicatieve vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen. Ze zetten de meerwaarde van Outsourcing Solutions in de verf en barsten van het commercieel talent. Zo helpen ze hun divisie alsmaar verder groeien.

Laatste nieuws

  • Banner HR Alert_Groot

  Secretary Plus zorgt voor een geïnspireerde start van het nieuwe jaar

  Meer lezen
  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!