Account Manager

Wij sturen de Account Managers van Outsourcing Solutions op missie om onze klanten een glimlach te bezorgen. Zij bieden hen advies op maat en reiken oplossingen aan. Want heeft een bedrijf nood aan professionals die mee hun schouders komen zetten onder een project of afdeling? Dan gaan ze langs om de concrete behoefte te bepalen. Deze nood gieten ze in een offerte op maat en garanderen vervolgens een professionele, nauwgezette service.

BehindTheScenes-21_crop

Hun ultieme doel? Een gelukkige klant

Onze Account Mangers investeren gericht in waardevolle relaties en volgen de tevredenheid van onze klanten nauwgezet op. Het resultaat is bijgevolg een vlotte coördinatie van de lopende projecten. Dit doen ze door in permanent dialoog te staan met de Project Leaders, zodat wij onze klanten zo snel mogelijk met de juiste projectmedewerker kunnen verder helpen.

BehindTheScenes-21_crop

Ze helpen hun divisie alsmaar verder groeien

Onze Account Managers gebruiken hun uitstekende communicatieve vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen. Ze zetten de meerwaarde van Outsourcing Solutions in de verf en barsten van het commercieel talent. Zo helpen ze hun divisie alsmaar verder groeien.

Laatste nieuws

  • banner-tmb-0.tmb-0

  Secretary Plus viert 25-jarig bestaan

  2018 wordt een feestelijk jaar voor wervings- en selectiekantoor Secretary Plus. Het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar.
  Meer lezen
  • 7999_1392114419_1

  Secretary Plus popt-up in Brugge

  Secretary Plus gaat het nieuwe jaar in met een knal: op 8 januari 2018 openen we ons pop-upkantoor in regio Brugge. Dankzij de pop-up kunnen we beter inspelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt en bieden we extra flexibiliteit naar werkzoekenden en bedrijven.
  Meer lezen
  • headerbeeld GWA 2018

  Secretary Plus wint de Gezond Werken Award 2017

  Op dinsdag 5 december werd in Kortrijk de Gezond Werken Award uitgereikt. Deze award werd in het leven geroepen door het Vlaams Instituut Gezond Leven, in samenwerking met Prebes. Selectie- en wervingskantoor Secretary Plus ging aan de haal met de eerste plaats in de categorie profit, minder dan 100 werknemers.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!