Account Manager

Wij sturen de Account Managers van Outsourcing Solutions op missie om onze klanten een glimlach te bezorgen. Zij bieden hen advies op maat en reiken oplossingen aan. Want heeft een bedrijf nood aan professionals die mee hun schouders komen zetten onder een project of afdeling? Dan gaan ze langs om de concrete behoefte te bepalen. Deze nood gieten ze in een offerte op maat en garanderen vervolgens een professionele, nauwgezette service.

BehindTheScenes-21_crop

Hun ultieme doel? Een gelukkige klant

Onze Account Mangers investeren gericht in waardevolle relaties en volgen de tevredenheid van onze klanten nauwgezet op. Het resultaat is bijgevolg een vlotte coördinatie van de lopende projecten. Dit doen ze door in permanent dialoog te staan met de Project Leaders, zodat wij onze klanten zo snel mogelijk met de juiste projectmedewerker kunnen verder helpen.

BehindTheScenes-21_crop

Ze helpen hun divisie alsmaar verder groeien

Onze Account Managers gebruiken hun uitstekende communicatieve vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen. Ze zetten de meerwaarde van Outsourcing Solutions in de verf en barsten van het commercieel talent. Zo helpen ze hun divisie alsmaar verder groeien.

Laatste nieuws

  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen
  • 20161206-great-place-to-work-600

  Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!
  Meer lezen
  • ypa-banner

  Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

  De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!