Business Manager

Onze Business Managers coachen hun team naar succes en zijn verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van hun Secretary Plus-kantoor. Zo stellen ze de prioriteiten scherp en laten ze het marktaandeel in de regio groeien! 

BehindTheScenes-21_crop

Onze Business Managers hebben een neus voor het spotten en verzilveren van nieuwe businesskansen

Onze Business Managers hebben een neus voor het spotten en verzilveren van nieuwe businesskansen. Dit doen ze via netwerking, klantenbezoeken, jobbeurzen of acties op social media, … Noem maar op. Maar ze houden eveneens de vinger aan de pols bij de trouwe klanten van Secretary Plus en maken zich sterk dat er telkens een antwoord op maat wordt geboden op basis van hun behoeften.

 Business Managers zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten op kantoor. En hier krijgen ze veel vrijheid: in overleg met het Management team bepalen ze het kantoorbudget. Dit  vertalen ze vervolgens naar een concreet actieplan. En steeds slagen ze erin om de waarden van Secretary Plus hier mooi bij te laten aansluiten. Samen met het Senior Management volgen ze de cijfers nauwgezet op en spelen ze kort op de bal. Door hun efficiëntie en snelle respons garanderen ze een mooi resultaat.

BehindTheScenes-21_crop

Ze weten als geen ander hoe ze hun team het best kunnen coachen en begeleiden

Als rasechte coach sturen ze hun team van HR en Sales Consultants in de juiste richting. Ze waken over de werkverdeling en zorgen ervoor dat ieder teamlid kwalitatief te werk gaat. Ze weten bovendien als geen ander hoe ze hun team het best kunnen coachen en begeleiden. Door in te spelen op ieders individuele drijfveren, halen ze het beste uit elke medewerker naar boven.

Laatste nieuws

  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen
  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!