Business Manager

Onze Business Managers coachen hun team naar succes en zijn verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van hun Secretary Plus-kantoor. Zo stellen ze de prioriteiten scherp en laten ze het marktaandeel in de regio groeien! 

BehindTheScenes-21_crop

Onze Business Managers hebben een neus voor het spotten en verzilveren van nieuwe businesskansen

Onze Business Managers hebben een neus voor het spotten en verzilveren van nieuwe businesskansen. Dit doen ze via netwerking, klantenbezoeken, jobbeurzen of acties op social media, … Noem maar op. Maar ze houden eveneens de vinger aan de pols bij de trouwe klanten van Secretary Plus en maken zich sterk dat er telkens een antwoord op maat wordt geboden op basis van hun behoeften.

 Business Managers zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten op kantoor. En hier krijgen ze veel vrijheid: in overleg met het Management team bepalen ze het kantoorbudget. Dit  vertalen ze vervolgens naar een concreet actieplan. En steeds slagen ze erin om de waarden van Secretary Plus hier mooi bij te laten aansluiten. Samen met het Senior Management volgen ze de cijfers nauwgezet op en spelen ze kort op de bal. Door hun efficiëntie en snelle respons garanderen ze een mooi resultaat.

BehindTheScenes-21_crop

Ze weten als geen ander hoe ze hun team het best kunnen coachen en begeleiden

Als rasechte coach sturen ze hun team van HR en Sales Consultants in de juiste richting. Ze waken over de werkverdeling en zorgen ervoor dat ieder teamlid kwalitatief te werk gaat. Ze weten bovendien als geen ander hoe ze hun team het best kunnen coachen en begeleiden. Door in te spelen op ieders individuele drijfveren, halen ze het beste uit elke medewerker naar boven.

Laatste nieuws

  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen
  • 20161206-great-place-to-work-600

  Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!
  Meer lezen
  • ypa-banner

  Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

  De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!