HR

Ons HR-team bouwt aan een goede werkplek voor ons personeel. En niet alleen leveren zij hiervoor de bouwstenen aan; zij gaan ook actief op zoek naar de input van onze medewerkers. Onder begeleiding van HR werken we samen volop verder aan die Great Place to Work voor ons Happy Team.

BehindTheScenes-21_crop

Zij weten al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus

Het doel van ons HR-team is dat iedereen tevreden is binnen zijn/haar functie. Dit doen ze enerzijds door de juiste kandidaten te selecteren. Zo zetten ze jobomschrijvingen op papier, volgen ze de instroom van kandidaten nauwgezet op en voorzien ze een persoonlijke terugkoppeling voor elke kandidaat. Dankzij het afnemen van interviews en assessments weten zij tenslotte al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus. Daarnaast is ons HR team first point of contact voor alle hr-gerelateerde vragen. En dit is zeer breed. HR houdt zich namelijk bezig met de volledige loopbaan die medewerkers doorlopen binnen onze organisatie. Zij zorgen voor een vlekkeloze introductie van nieuwe collega’s, want onze medewerkers verdienen een spetterende carrièrestart. Ze begeleiden hen vervolgens tijdens hun gehele loopbaan en houden doorheen de hele cyclus vinger aan de pols.

BehindTheScenes-21_crop

HR laat onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken groeien

Tenslotte staat HR in voor projecten die het welzijn van onze medewerkers de hoogte in jagen. Het uittekenen van een gezondheidsbeleid, een masterclass die onze medewerkers de kans geeft om te groeien of aan een nieuwe tool werken die de onboarding binnen Secretary Plus optimaliseert? HR is een vaste, betrouwbare partner die onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken laat groeien.

Laatste nieuws

  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen
  • 20161206-great-place-to-work-600

  Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!
  Meer lezen
  • ypa-banner

  Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

  De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!