HR

Ons HR-team bouwt aan een goede werkplek voor ons personeel. En niet alleen leveren zij hiervoor de bouwstenen aan; zij gaan ook actief op zoek naar de input van onze medewerkers. Onder begeleiding van HR werken we samen volop verder aan die Great Place to Work voor ons Happy Team.

BehindTheScenes-21_crop

Zij weten al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus

Het doel van ons HR-team is dat iedereen tevreden is binnen zijn/haar functie. Dit doen ze enerzijds door de juiste kandidaten te selecteren. Zo zetten ze jobomschrijvingen op papier, volgen ze de instroom van kandidaten nauwgezet op en voorzien ze een persoonlijke terugkoppeling voor elke kandidaat. Dankzij het afnemen van interviews en assessments weten zij tenslotte al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus. Daarnaast is ons HR team first point of contact voor alle hr-gerelateerde vragen. En dit is zeer breed. HR houdt zich namelijk bezig met de volledige loopbaan die medewerkers doorlopen binnen onze organisatie. Zij zorgen voor een vlekkeloze introductie van nieuwe collega’s, want onze medewerkers verdienen een spetterende carrièrestart. Ze begeleiden hen vervolgens tijdens hun gehele loopbaan en houden doorheen de hele cyclus vinger aan de pols.

BehindTheScenes-21_crop

HR laat onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken groeien

Tenslotte staat HR in voor projecten die het welzijn van onze medewerkers de hoogte in jagen. Het uittekenen van een gezondheidsbeleid, een masterclass die onze medewerkers de kans geeft om te groeien of aan een nieuwe tool werken die de onboarding binnen Secretary Plus optimaliseert? HR is een vaste, betrouwbare partner die onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken laat groeien.

Laatste nieuws

  • GPTW Banner header S+ versie 3C

  Secretary Plus is voor de zevende keer Best Workplace!

  Gisterenavond, 19 maart 2019, werden in de Dockx Dome in Brussel de Best Workplaces in België verkozen. Het is al de zevende keer sinds 2008 dat Secretary Plus deze titel krijgt in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers. We beklommen opnieuw het podium en behaalden een schitterende 3e plaats, een titel die we met veel trots zullen dragen.
  Meer lezen
  • headerbeeld (3)

  Loonkloof neemt opnieuw af in de supportniche

  Er is al heel wat inkt gevloeid over de loonkloof tussen mannen en vrouwen en anno 2019 is het bijna ondenkbaar dat vrouwen minder betaald worden voor een zelfde functie. Toch is dit een harde realiteit. Maar er is ook goed nieuws. Uitzendkantoor Secretary Plus, marktleider in het rekruteren van hoogopgeleide profielen in de supportniche, deed de afgelopen jaren grondig onderzoek naar de lonen binnen hun doelgroep en wat bleek? De loonkloof is weer wat kleiner geworden!
  Meer lezen
  • GYJIAD-way-website-banner_nieuwsitem SPlus

  Get Your Job In A Day - Carrièreboost voor laatstejaarsstudenten

  Met deze unieke formule kunnen jonge starters hun competenties in sneltempo ontwikkelen, uitdagende projecten aangaan en achterhalen welke functie hen het beste ligt.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!