HR

Ons HR-team bouwt aan een goede werkplek voor ons personeel. En niet alleen leveren zij hiervoor de bouwstenen aan; zij gaan ook actief op zoek naar de input van onze medewerkers. Onder begeleiding van HR werken we samen volop verder aan die Great Place to Work voor ons Happy Team.

BehindTheScenes-21_crop

Zij weten al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus

Het doel van ons HR-team is dat iedereen tevreden is binnen zijn/haar functie. Dit doen ze enerzijds door de juiste kandidaten te selecteren. Zo zetten ze jobomschrijvingen op papier, volgen ze de instroom van kandidaten nauwgezet op en voorzien ze een persoonlijke terugkoppeling voor elke kandidaat. Dankzij het afnemen van interviews en assessments weten zij tenslotte al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus. Daarnaast is ons HR team first point of contact voor alle hr-gerelateerde vragen. En dit is zeer breed. HR houdt zich namelijk bezig met de volledige loopbaan die medewerkers doorlopen binnen onze organisatie. Zij zorgen voor een vlekkeloze introductie van nieuwe collega’s, want onze medewerkers verdienen een spetterende carrièrestart. Ze begeleiden hen vervolgens tijdens hun gehele loopbaan en houden doorheen de hele cyclus vinger aan de pols.

BehindTheScenes-21_crop

HR laat onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken groeien

Tenslotte staat HR in voor projecten die het welzijn van onze medewerkers de hoogte in jagen. Het uittekenen van een gezondheidsbeleid, een masterclass die onze medewerkers de kans geeft om te groeien of aan een nieuwe tool werken die de onboarding binnen Secretary Plus optimaliseert? HR is een vaste, betrouwbare partner die onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken laat groeien.

Laatste nieuws

  • banner-tmb-0.tmb-0

  Secretary Plus viert 25-jarig bestaan

  2018 wordt een feestelijk jaar voor wervings- en selectiekantoor Secretary Plus. Het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar.
  Meer lezen
  • 7999_1392114419_1

  Secretary Plus popt-up in Brugge

  Secretary Plus gaat het nieuwe jaar in met een knal: op 8 januari 2018 openen we ons pop-upkantoor in regio Brugge. Dankzij de pop-up kunnen we beter inspelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt en bieden we extra flexibiliteit naar werkzoekenden en bedrijven.
  Meer lezen
  • headerbeeld GWA 2018

  Secretary Plus wint de Gezond Werken Award 2017

  Op dinsdag 5 december werd in Kortrijk de Gezond Werken Award uitgereikt. Deze award werd in het leven geroepen door het Vlaams Instituut Gezond Leven, in samenwerking met Prebes. Selectie- en wervingskantoor Secretary Plus ging aan de haal met de eerste plaats in de categorie profit, minder dan 100 werknemers.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!