HR

Ons HR-team bouwt aan een goede werkplek voor ons personeel. En niet alleen leveren zij hiervoor de bouwstenen aan; zij gaan ook actief op zoek naar de input van onze medewerkers. Onder begeleiding van HR werken we samen volop verder aan die Great Place to Work voor ons Happy Team.

BehindTheScenes-21_crop

Zij weten al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus

Het doel van ons HR-team is dat iedereen tevreden is binnen zijn/haar functie. Dit doen ze enerzijds door de juiste kandidaten te selecteren. Zo zetten ze jobomschrijvingen op papier, volgen ze de instroom van kandidaten nauwgezet op en voorzien ze een persoonlijke terugkoppeling voor elke kandidaat. Dankzij het afnemen van interviews en assessments weten zij tenslotte al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus. Daarnaast is ons HR team first point of contact voor alle hr-gerelateerde vragen. En dit is zeer breed. HR houdt zich namelijk bezig met de volledige loopbaan die medewerkers doorlopen binnen onze organisatie. Zij zorgen voor een vlekkeloze introductie van nieuwe collega’s, want onze medewerkers verdienen een spetterende carrièrestart. Ze begeleiden hen vervolgens tijdens hun gehele loopbaan en houden doorheen de hele cyclus vinger aan de pols.

BehindTheScenes-21_crop

HR laat onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken groeien

Tenslotte staat HR in voor projecten die het welzijn van onze medewerkers de hoogte in jagen. Het uittekenen van een gezondheidsbeleid, een masterclass die onze medewerkers de kans geeft om te groeien of aan een nieuwe tool werken die de onboarding binnen Secretary Plus optimaliseert? HR is een vaste, betrouwbare partner die onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken laat groeien.

Laatste nieuws

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!