HR

Ons HR-team bouwt aan een goede werkplek voor ons personeel. En niet alleen leveren zij hiervoor de bouwstenen aan; zij gaan ook actief op zoek naar de input van onze medewerkers. Onder begeleiding van HR werken we samen volop verder aan die Great Place to Work voor ons Happy Team.

BehindTheScenes-21_crop

Zij weten al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus

Het doel van ons HR-team is dat iedereen tevreden is binnen zijn/haar functie. Dit doen ze enerzijds door de juiste kandidaten te selecteren. Zo zetten ze jobomschrijvingen op papier, volgen ze de instroom van kandidaten nauwgezet op en voorzien ze een persoonlijke terugkoppeling voor elke kandidaat. Dankzij het afnemen van interviews en assessments weten zij tenslotte al vlug welke toppers helemaal passen bij de waarden en cultuur van Secretary Plus. Daarnaast is ons HR team first point of contact voor alle hr-gerelateerde vragen. En dit is zeer breed. HR houdt zich namelijk bezig met de volledige loopbaan die medewerkers doorlopen binnen onze organisatie. Zij zorgen voor een vlekkeloze introductie van nieuwe collega’s, want onze medewerkers verdienen een spetterende carrièrestart. Ze begeleiden hen vervolgens tijdens hun gehele loopbaan en houden doorheen de hele cyclus vinger aan de pols.

BehindTheScenes-21_crop

HR laat onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken groeien

Tenslotte staat HR in voor projecten die het welzijn van onze medewerkers de hoogte in jagen. Het uittekenen van een gezondheidsbeleid, een masterclass die onze medewerkers de kans geeft om te groeien of aan een nieuwe tool werken die de onboarding binnen Secretary Plus optimaliseert? HR is een vaste, betrouwbare partner die onze medewerkers op heel wat verschillende vlakken laat groeien.

Laatste nieuws

  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen
  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!