HR Administrator

Onze HR Administrators ondersteunen het kantorennetwerk van Secretary Plus op vlak van administratie, zowel wat onze klanten als onze uitzendkrachten betreft. Een hele uitdaging, die ze steeds met de nodige nauwkeurigheid en klantgerichtheid aangaan.

BehindTheScenes-21_crop

Dankzij onze HR Administrators verloopt alle administratie vlekkeloos

Hun ultieme doel? Een foutloze loonsverwerking voor alle uitzendmedewerkers van Secretary Plus. Ze volgen de prestaties en afwezigheden van onze uitzendkrachten zorgvuldig op zodat zij steeds het juiste bedrag op hun rekening gestort krijgen. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de opmaak van contracten en zorgen ze voor een efficiënte afhandeling van alle administratie. Het opvolgen van timesheets of het opmaken van sociale documenten? Dankzij onze HR Administrators verloopt dit allemaal vlekkeloos.

BehindTheScenes-21_crop

Zij staan onze kantoren bij met raad en daad

Zij zijn het aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de sociale wetgeving. Zij staan onze kantoren met raad en daad bij. Maar ook klanten of kandidaten kunnen met hun vragen bij onze HR Administrators terecht en kunnen hierbij steeds rekenen op een servicegericht antwoord.

Laatste nieuws

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!