HR Administrator

Onze HR Administrators ondersteunen het kantorennetwerk van Secretary Plus op vlak van administratie, zowel wat onze klanten als onze uitzendkrachten betreft. Een hele uitdaging, die ze steeds met de nodige nauwkeurigheid en klantgerichtheid aangaan.

BehindTheScenes-21_crop

Dankzij onze HR Administrators verloopt alle administratie vlekkeloos

Hun ultieme doel? Een foutloze loonsverwerking voor alle uitzendmedewerkers van Secretary Plus. Ze volgen de prestaties en afwezigheden van onze uitzendkrachten zorgvuldig op zodat zij steeds het juiste bedrag op hun rekening gestort krijgen. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de opmaak van contracten en zorgen ze voor een efficiënte afhandeling van alle administratie. Het opvolgen van timesheets of het opmaken van sociale documenten? Dankzij onze HR Administrators verloopt dit allemaal vlekkeloos.

BehindTheScenes-21_crop

Zij staan onze kantoren bij met raad en daad

Zij zijn het aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de sociale wetgeving. Zij staan onze kantoren met raad en daad bij. Maar ook klanten of kandidaten kunnen met hun vragen bij onze HR Administrators terecht en kunnen hierbij steeds rekenen op een servicegericht antwoord.

Laatste nieuws

  • Banner HR Alert_Groot

  Secretary Plus zorgt voor een geïnspireerde start van het nieuwe jaar

  Meer lezen
  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!