HR Administrator

Onze HR Administrators ondersteunen het kantorennetwerk van Secretary Plus op vlak van administratie, zowel wat onze klanten als onze uitzendkrachten betreft. Een hele uitdaging, die ze steeds met de nodige nauwkeurigheid en klantgerichtheid aangaan.

BehindTheScenes-21_crop

Dankzij onze HR Administrators verloopt alle administratie vlekkeloos

Hun ultieme doel? Een foutloze loonsverwerking voor alle uitzendmedewerkers van Secretary Plus. Ze volgen de prestaties en afwezigheden van onze uitzendkrachten zorgvuldig op zodat zij steeds het juiste bedrag op hun rekening gestort krijgen. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de opmaak van contracten en zorgen ze voor een efficiënte afhandeling van alle administratie. Het opvolgen van timesheets of het opmaken van sociale documenten? Dankzij onze HR Administrators verloopt dit allemaal vlekkeloos.

BehindTheScenes-21_crop

Zij staan onze kantoren bij met raad en daad

Zij zijn het aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de sociale wetgeving. Zij staan onze kantoren met raad en daad bij. Maar ook klanten of kandidaten kunnen met hun vragen bij onze HR Administrators terecht en kunnen hierbij steeds rekenen op een servicegericht antwoord.

Laatste nieuws

  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen
  • 20161206-great-place-to-work-600

  Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!
  Meer lezen
  • ypa-banner

  Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

  De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!