HR Consultant

Als HR consultant is het matchen van talent dé prioriteit. En je raadt het al, hier komt natuurlijk heel wat bij kijken. Onze HR consultants stellen alles in het werk om de vacatures van hun klanten met de geschikte kandidaat in te vullen. Zij gaan voor de ideale match, en niets minder. 

BehindTheScenes-21_crop

De instroom van topkandidaten is dankzij onze HR Consultants verzekerd

Hoe ze dit doen? Alles begint met het aantrekken van talent. Ze schrijven catchy vacatureteksten en weten deze vervolgens moeiteloos via het juiste kanaal te delen. Zo bereiken ze de juiste doelgroep in no time. Kortom, de instroom van topkandidaten is dankzij onze HR Consultants verzekerd.

Dit toptalent wordt vervolgens telefonisch gecontacteerd, waarbij er dieper wordt ingegaan op de ambities en ervaring van de kandidaat. Is er een match? Dan nodigen ze hen uit voor een diepgaander gesprek . Dit kan zowel face-to-face als via Skype. Zij schatten tijdens dit gesprek snel in wat de sterktes zijn van de kandidaat en weten jobs voor te stellen die hier naadloos bij aansluiten. 

BehindTheScenes-21_crop

Zij gaan voor de ideale match, en niets minder

Eens de verwachtingen van de kandidaat in kaart zijn gebracht coachen ze hen naar de ideale job. Zij gaan namelijk verder dan enkel een interview of het voorstellen van enkele vacatures. Zij fungeren zowel als aanspreekpunt én partner in de zoektocht naar de job. Meezoeken naar de geschikte functie, kandidaten verrijken met zelfinzicht of hen voorbereiden op dat belangrijke sollicitatiegesprek bij de klant? Onze HR Consultants gaan door tot onze kandidaten hun droomjob hebben gevonden. 

Laatste nieuws

  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen
  • 20161206-great-place-to-work-600

  Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!
  Meer lezen
  • ypa-banner

  Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

  De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!