HR Consultant

Als HR consultant is het matchen van talent dé prioriteit. En je raadt het al, hier komt natuurlijk heel wat bij kijken. Onze HR consultants stellen alles in het werk om de vacatures van hun klanten met de geschikte kandidaat in te vullen. Zij gaan voor de ideale match, en niets minder. 

BehindTheScenes-21_crop

De instroom van topkandidaten is dankzij onze HR Consultants verzekerd

Hoe ze dit doen? Alles begint met het aantrekken van talent. Ze schrijven catchy vacatureteksten en weten deze vervolgens moeiteloos via het juiste kanaal te delen. Zo bereiken ze de juiste doelgroep in no time. Kortom, de instroom van topkandidaten is dankzij onze HR Consultants verzekerd.

Dit toptalent wordt vervolgens telefonisch gecontacteerd, waarbij er dieper wordt ingegaan op de ambities en ervaring van de kandidaat. Is er een match? Dan nodigen ze hen uit voor een diepgaander gesprek . Dit kan zowel face-to-face als via Skype. Zij schatten tijdens dit gesprek snel in wat de sterktes zijn van de kandidaat en weten jobs voor te stellen die hier naadloos bij aansluiten. 

BehindTheScenes-21_crop

Zij gaan voor de ideale match, en niets minder

Eens de verwachtingen van de kandidaat in kaart zijn gebracht coachen ze hen naar de ideale job. Zij gaan namelijk verder dan enkel een interview of het voorstellen van enkele vacatures. Zij fungeren zowel als aanspreekpunt én partner in de zoektocht naar de job. Meezoeken naar de geschikte functie, kandidaten verrijken met zelfinzicht of hen voorbereiden op dat belangrijke sollicitatiegesprek bij de klant? Onze HR Consultants gaan door tot onze kandidaten hun droomjob hebben gevonden. 

Laatste nieuws

  • banner-tmb-0.tmb-0

  Secretary Plus viert 25-jarig bestaan

  2018 wordt een feestelijk jaar voor wervings- en selectiekantoor Secretary Plus. Het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar.
  Meer lezen
  • 7999_1392114419_1

  Secretary Plus popt-up in Brugge

  Secretary Plus gaat het nieuwe jaar in met een knal: op 8 januari 2018 openen we ons pop-upkantoor in regio Brugge. Dankzij de pop-up kunnen we beter inspelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt en bieden we extra flexibiliteit naar werkzoekenden en bedrijven.
  Meer lezen
  • headerbeeld GWA 2018

  Secretary Plus wint de Gezond Werken Award 2017

  Op dinsdag 5 december werd in Kortrijk de Gezond Werken Award uitgereikt. Deze award werd in het leven geroepen door het Vlaams Instituut Gezond Leven, in samenwerking met Prebes. Selectie- en wervingskantoor Secretary Plus ging aan de haal met de eerste plaats in de categorie profit, minder dan 100 werknemers.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!