HR Consultant

Als HR consultant is het matchen van talent dé prioriteit. En je raadt het al, hier komt natuurlijk heel wat bij kijken. Onze HR consultants stellen alles in het werk om de vacatures van hun klanten met de geschikte kandidaat in te vullen. Zij gaan voor de ideale match, en niets minder. 

BehindTheScenes-21_crop

De instroom van topkandidaten is dankzij onze HR Consultants verzekerd

Hoe ze dit doen? Alles begint met het aantrekken van talent. Ze schrijven catchy vacatureteksten en weten deze vervolgens moeiteloos via het juiste kanaal te delen. Zo bereiken ze de juiste doelgroep in no time. Kortom, de instroom van topkandidaten is dankzij onze HR Consultants verzekerd.

Dit toptalent wordt vervolgens telefonisch gecontacteerd, waarbij er dieper wordt ingegaan op de ambities en ervaring van de kandidaat. Is er een match? Dan nodigen ze hen uit voor een diepgaander gesprek . Dit kan zowel face-to-face als via Skype. Zij schatten tijdens dit gesprek snel in wat de sterktes zijn van de kandidaat en weten jobs voor te stellen die hier naadloos bij aansluiten. 

BehindTheScenes-21_crop

Zij gaan voor de ideale match, en niets minder

Eens de verwachtingen van de kandidaat in kaart zijn gebracht coachen ze hen naar de ideale job. Zij gaan namelijk verder dan enkel een interview of het voorstellen van enkele vacatures. Zij fungeren zowel als aanspreekpunt én partner in de zoektocht naar de job. Meezoeken naar de geschikte functie, kandidaten verrijken met zelfinzicht of hen voorbereiden op dat belangrijke sollicitatiegesprek bij de klant? Onze HR Consultants gaan door tot onze kandidaten hun droomjob hebben gevonden. 

Laatste nieuws

  • Banner HR Alert_Groot

  Secretary Plus zorgt voor een geïnspireerde start van het nieuwe jaar

  Meer lezen
  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!