Marketing

Ons marketingteam is een gevestigde waarde. Zij zetten het merk Secretary Plus op de kaart en zorgen ervoor dat we top of mind blijven. Door de customer experience te optimaliseren weten ze hen vervolgens te binden aan onze organisatie.

BehindTheScenes-21_crop

Zij weten de aandacht te trekken van zowel klanten als kandidaten

Marketing draait om opvallen op basis van de juiste inzichten. Zij weten de aandacht te trekken van zowel klanten als kandidaten. Het doel voor onze marketingafdeling is dan ook om nieuwe ideeën aan te reiken en zo creatieve campagnes te ontwikkelen. Leuke gadgets voor klanten of kandidaten, het ontwikkelen van een nieuwe website, een nuttige tool lanceren, … Marketing levert steeds frisse ideeën en nieuwe content aan. De acties die marketing lanceert worden steeds sterk onderbouwd. Ze analyseren resultaten van marktonderzoek, maar ook concurrentie-informatie, klantengegevens of resultaten van on- en offline marketingcampagnes. Ze slagen er als geen ander in om de juiste conclusies uit deze hoeveelheid aan data te trekken en garanderen zo een optimale uitvoering van de marketingstrategie van Secretary Plus.

BehindTheScenes-21_crop

Dankzij Marketing wordt de naam ‘Secretary Plus’ op een positieve manier de wereld in gestuurd

Onze marketingafdeling zet ook volop in op de offline aanwezigheid van Secretary Plus, en met resultaat! Zo organiseren zij opendeurdagen, beursdeelnames of congressen. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en dat de naam ‘Secretary Plus’ op een positieve manier de wereld in wordt gestuurd.

Laatste nieuws

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!