Marketing

Ons marketingteam is een gevestigde waarde. Zij zetten het merk Secretary Plus op de kaart en zorgen ervoor dat we top of mind blijven. Door de customer experience te optimaliseren weten ze hen vervolgens te binden aan onze organisatie.

BehindTheScenes-21_crop

Zij weten de aandacht te trekken van zowel klanten als kandidaten

Marketing draait om opvallen op basis van de juiste inzichten. Zij weten de aandacht te trekken van zowel klanten als kandidaten. Het doel voor onze marketingafdeling is dan ook om nieuwe ideeën aan te reiken en zo creatieve campagnes te ontwikkelen. Leuke gadgets voor klanten of kandidaten, het ontwikkelen van een nieuwe website, een nuttige tool lanceren, … Marketing levert steeds frisse ideeën en nieuwe content aan. De acties die marketing lanceert worden steeds sterk onderbouwd. Ze analyseren resultaten van marktonderzoek, maar ook concurrentie-informatie, klantengegevens of resultaten van on- en offline marketingcampagnes. Ze slagen er als geen ander in om de juiste conclusies uit deze hoeveelheid aan data te trekken en garanderen zo een optimale uitvoering van de marketingstrategie van Secretary Plus.

BehindTheScenes-21_crop

Dankzij Marketing wordt de naam ‘Secretary Plus’ op een positieve manier de wereld in gestuurd

Onze marketingafdeling zet ook volop in op de offline aanwezigheid van Secretary Plus, en met resultaat! Zo organiseren zij opendeurdagen, beursdeelnames of congressen. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en dat de naam ‘Secretary Plus’ op een positieve manier de wereld in wordt gestuurd.

Laatste nieuws

  • banner-tmb-0.tmb-0

  Secretary Plus viert 25-jarig bestaan

  2018 wordt een feestelijk jaar voor wervings- en selectiekantoor Secretary Plus. Het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar.
  Meer lezen
  • 7999_1392114419_1

  Secretary Plus popt-up in Brugge

  Secretary Plus gaat het nieuwe jaar in met een knal: op 8 januari 2018 openen we ons pop-upkantoor in regio Brugge. Dankzij de pop-up kunnen we beter inspelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt en bieden we extra flexibiliteit naar werkzoekenden en bedrijven.
  Meer lezen
  • headerbeeld GWA 2018

  Secretary Plus wint de Gezond Werken Award 2017

  Op dinsdag 5 december werd in Kortrijk de Gezond Werken Award uitgereikt. Deze award werd in het leven geroepen door het Vlaams Instituut Gezond Leven, in samenwerking met Prebes. Selectie- en wervingskantoor Secretary Plus ging aan de haal met de eerste plaats in de categorie profit, minder dan 100 werknemers.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!