Marketing

Ons marketingteam is een gevestigde waarde. Zij zetten het merk Secretary Plus op de kaart en zorgen ervoor dat we top of mind blijven. Door de customer experience te optimaliseren weten ze hen vervolgens te binden aan onze organisatie.

BehindTheScenes-21_crop

Zij weten de aandacht te trekken van zowel klanten als kandidaten

Marketing draait om opvallen op basis van de juiste inzichten. Zij weten de aandacht te trekken van zowel klanten als kandidaten. Het doel voor onze marketingafdeling is dan ook om nieuwe ideeën aan te reiken en zo creatieve campagnes te ontwikkelen. Leuke gadgets voor klanten of kandidaten, het ontwikkelen van een nieuwe website, een nuttige tool lanceren, … Marketing levert steeds frisse ideeën en nieuwe content aan. De acties die marketing lanceert worden steeds sterk onderbouwd. Ze analyseren resultaten van marktonderzoek, maar ook concurrentie-informatie, klantengegevens of resultaten van on- en offline marketingcampagnes. Ze slagen er als geen ander in om de juiste conclusies uit deze hoeveelheid aan data te trekken en garanderen zo een optimale uitvoering van de marketingstrategie van Secretary Plus.

BehindTheScenes-21_crop

Dankzij Marketing wordt de naam ‘Secretary Plus’ op een positieve manier de wereld in gestuurd

Onze marketingafdeling zet ook volop in op de offline aanwezigheid van Secretary Plus, en met resultaat! Zo organiseren zij opendeurdagen, beursdeelnames of congressen. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en dat de naam ‘Secretary Plus’ op een positieve manier de wereld in wordt gestuurd.

Laatste nieuws

  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • Week van het werkgeluk Logo-met-achtergrond-kleur
  • Week van het werkgeluk Logo-met-achtergrond-kleur

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen
  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!