Marketing

Ons marketingteam is een gevestigde waarde. Zij zetten het merk Secretary Plus op de kaart en zorgen ervoor dat we top of mind blijven. Door de customer experience te optimaliseren weten ze hen vervolgens te binden aan onze organisatie.

BehindTheScenes-21_crop

Zij weten de aandacht te trekken van zowel klanten als kandidaten

Marketing draait om opvallen op basis van de juiste inzichten. Zij weten de aandacht te trekken van zowel klanten als kandidaten. Het doel voor onze marketingafdeling is dan ook om nieuwe ideeën aan te reiken en zo creatieve campagnes te ontwikkelen. Leuke gadgets voor klanten of kandidaten, het ontwikkelen van een nieuwe website, een nuttige tool lanceren, … Marketing levert steeds frisse ideeën en nieuwe content aan. De acties die marketing lanceert worden steeds sterk onderbouwd. Ze analyseren resultaten van marktonderzoek, maar ook concurrentie-informatie, klantengegevens of resultaten van on- en offline marketingcampagnes. Ze slagen er als geen ander in om de juiste conclusies uit deze hoeveelheid aan data te trekken en garanderen zo een optimale uitvoering van de marketingstrategie van Secretary Plus.

BehindTheScenes-21_crop

Dankzij Marketing wordt de naam ‘Secretary Plus’ op een positieve manier de wereld in gestuurd

Onze marketingafdeling zet ook volop in op de offline aanwezigheid van Secretary Plus, en met resultaat! Zo organiseren zij opendeurdagen, beursdeelnames of congressen. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en dat de naam ‘Secretary Plus’ op een positieve manier de wereld in wordt gestuurd.

Laatste nieuws

  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen
  • 20161206-great-place-to-work-600

  Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!
  Meer lezen
  • ypa-banner

  Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

  De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!