Project Leader

De Project Leaders van Outsourcing Solutions leiden de projecten bij onze klanten in goede banen. Niet alleen vullen zij de projecten in met de geschikte projectmedewerker. Ze volgen ook de tevredenheid van klant én assistant nauwgezet op! Dankzij onze Project Leaders is de instroom van topkandidaten verzekerd. Via verschillende kanalen gaan zij op zoek naar gemotiveerde assistants om onze klanten te ondersteunen bij gevarieerde en boeiende projecten. Ze gaan tenslotte grondig na of deze kandidaten in de wieg zijn gelegd voor projectmatig werk. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen ze een contractvoorstel en gaan vervolgens op zoek naar een eerste project.

BehindTheScenes-21_crop

Zij laten de planning van assistants als een puzzel in elkaar vallen

Ze beheren bijna 300 projectmedewerkers en minstens evenveel projecten. Een hele uitdaging, maar ze slagen er steeds in om de planning van de assistants als een puzzel in elkaar te laten vallen. Dringt zich een specifieke vervanging op? Of heeft de klant plots nood aan een extra kracht? Dan schieten ze snel te hulp en stellen ze de geschikte projectmedewerker voor.

BehindTheScenes-21_crop

Zij helpen de projectmedewerkers hun talenten optimaal in te zetten

Onze Project Leaders staan hun projectmedewerkers bij doorheen hun loopbaan. Ze reiken projecten aan die aansluiten bij hun interesses en vaardigheden, staan steeds klaar bij vragen, bieden een luisterend oor en helpen hen hun talenten optimaal in te zetten.

Laatste nieuws

  • banner-tmb-0.tmb-0

  Secretary Plus viert 25-jarig bestaan

  2018 wordt een feestelijk jaar voor wervings- en selectiekantoor Secretary Plus. Het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar.
  Meer lezen
  • 7999_1392114419_1

  Secretary Plus popt-up in Brugge

  Secretary Plus gaat het nieuwe jaar in met een knal: op 8 januari 2018 openen we ons pop-upkantoor in regio Brugge. Dankzij de pop-up kunnen we beter inspelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt en bieden we extra flexibiliteit naar werkzoekenden en bedrijven.
  Meer lezen
  • headerbeeld GWA 2018

  Secretary Plus wint de Gezond Werken Award 2017

  Op dinsdag 5 december werd in Kortrijk de Gezond Werken Award uitgereikt. Deze award werd in het leven geroepen door het Vlaams Instituut Gezond Leven, in samenwerking met Prebes. Selectie- en wervingskantoor Secretary Plus ging aan de haal met de eerste plaats in de categorie profit, minder dan 100 werknemers.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!