Project Leader

De Project Leaders van Outsourcing Solutions leiden de projecten bij onze klanten in goede banen. Niet alleen vullen zij de projecten in met de geschikte projectmedewerker. Ze volgen ook de tevredenheid van klant én assistant nauwgezet op! Dankzij onze Project Leaders is de instroom van topkandidaten verzekerd. Via verschillende kanalen gaan zij op zoek naar gemotiveerde assistants om onze klanten te ondersteunen bij gevarieerde en boeiende projecten. Ze gaan tenslotte grondig na of deze kandidaten in de wieg zijn gelegd voor projectmatig werk. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen ze een contractvoorstel en gaan vervolgens op zoek naar een eerste project.

BehindTheScenes-21_crop

Zij laten de planning van assistants als een puzzel in elkaar vallen

Ze beheren bijna 300 projectmedewerkers en minstens evenveel projecten. Een hele uitdaging, maar ze slagen er steeds in om de planning van de assistants als een puzzel in elkaar te laten vallen. Dringt zich een specifieke vervanging op? Of heeft de klant plots nood aan een extra kracht? Dan schieten ze snel te hulp en stellen ze de geschikte projectmedewerker voor.

BehindTheScenes-21_crop

Zij helpen de projectmedewerkers hun talenten optimaal in te zetten

Onze Project Leaders staan hun projectmedewerkers bij doorheen hun loopbaan. Ze reiken projecten aan die aansluiten bij hun interesses en vaardigheden, staan steeds klaar bij vragen, bieden een luisterend oor en helpen hen hun talenten optimaal in te zetten.

Laatste nieuws

  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen
  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!