Project Leader

De Project Leaders van Outsourcing Solutions leiden de projecten bij onze klanten in goede banen. Niet alleen vullen zij de projecten in met de geschikte projectmedewerker. Ze volgen ook de tevredenheid van klant én assistant nauwgezet op! Dankzij onze Project Leaders is de instroom van topkandidaten verzekerd. Via verschillende kanalen gaan zij op zoek naar gemotiveerde assistants om onze klanten te ondersteunen bij gevarieerde en boeiende projecten. Ze gaan tenslotte grondig na of deze kandidaten in de wieg zijn gelegd voor projectmatig werk. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen ze een contractvoorstel en gaan vervolgens op zoek naar een eerste project.

BehindTheScenes-21_crop

Zij laten de planning van assistants als een puzzel in elkaar vallen

Ze beheren bijna 300 projectmedewerkers en minstens evenveel projecten. Een hele uitdaging, maar ze slagen er steeds in om de planning van de assistants als een puzzel in elkaar te laten vallen. Dringt zich een specifieke vervanging op? Of heeft de klant plots nood aan een extra kracht? Dan schieten ze snel te hulp en stellen ze de geschikte projectmedewerker voor.

BehindTheScenes-21_crop

Zij helpen de projectmedewerkers hun talenten optimaal in te zetten

Onze Project Leaders staan hun projectmedewerkers bij doorheen hun loopbaan. Ze reiken projecten aan die aansluiten bij hun interesses en vaardigheden, staan steeds klaar bij vragen, bieden een luisterend oor en helpen hen hun talenten optimaal in te zetten.

Laatste nieuws

  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen
  • 20161206-great-place-to-work-600

  Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!
  Meer lezen
  • ypa-banner

  Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

  De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!