Sales Consultant

Onze Sales Consultants bouwen actief mee aan het marktaandeel van Secretary Plus binnen hun regio. Dit doen ze enerzijds door de relaties met bestaande klanten warm te houden en hun vacatures met de grootste zorg te behandelen. Daarnaast staan ze in voor het aantrekken van nieuwe klanten.

BehindTheScenes-21_crop

Zij overtuigen klanten van de troeven die Secretary Plus te bieden heeft

Onze Sales Consultants weten vlot nieuwe klanten te bereiken en te overtuigen van de troeven die Secretary Plus te bieden heeft. Tijdens salesgesprekken gaan ze na wat de concrete nood is van de klant en weten vervolgens een dienstverlening op maat voor te stellen. De output van deze gesprekken vertalen ze moeiteloos in een offerte waarna ze waken over een feilloze dienstverlening. Vertrouwt een klant zijn vacature aan ons toe? Dan gaan onze Sales Consultants volop aan de slag om deze met de geschikte kandidaat in te vullen. Ze reiken topkandidaten aan en werken nauw samen met de HR Consultants binnen het team om de kwaliteit te leveren die onze klanten van Secretary Plus gewend zijn.

BehindTheScenes-21_crop

Voor onze Sales Consultants is de klant koning

Onze Sales Consultants zijn een betrouwbare expert voor onze klanten. Voor hen is de klant koning en ze volgen hun tevredenheid proactief op. Zij voelen moeiteloos aan wat de wensen van de klant exact zijn en weten zo steeds een oplossing op maat aan te bieden.

Laatste nieuws

  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen
  • 20161206-great-place-to-work-600

  Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!
  Meer lezen
  • ypa-banner

  Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

  De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!