Sales Consultant

Onze Sales Consultants bouwen actief mee aan het marktaandeel van Secretary Plus binnen hun regio. Dit doen ze enerzijds door de relaties met bestaande klanten warm te houden en hun vacatures met de grootste zorg te behandelen. Daarnaast staan ze in voor het aantrekken van nieuwe klanten.

BehindTheScenes-21_crop

Zij overtuigen klanten van de troeven die Secretary Plus te bieden heeft

Onze Sales Consultants weten vlot nieuwe klanten te bereiken en te overtuigen van de troeven die Secretary Plus te bieden heeft. Tijdens salesgesprekken gaan ze na wat de concrete nood is van de klant en weten vervolgens een dienstverlening op maat voor te stellen. De output van deze gesprekken vertalen ze moeiteloos in een offerte waarna ze waken over een feilloze dienstverlening. Vertrouwt een klant zijn vacature aan ons toe? Dan gaan onze Sales Consultants volop aan de slag om deze met de geschikte kandidaat in te vullen. Ze reiken topkandidaten aan en werken nauw samen met de HR Consultants binnen het team om de kwaliteit te leveren die onze klanten van Secretary Plus gewend zijn.

BehindTheScenes-21_crop

Voor onze Sales Consultants is de klant koning

Onze Sales Consultants zijn een betrouwbare expert voor onze klanten. Voor hen is de klant koning en ze volgen hun tevredenheid proactief op. Zij voelen moeiteloos aan wat de wensen van de klant exact zijn en weten zo steeds een oplossing op maat aan te bieden.

Laatste nieuws

  • Banner HR Alert_Groot

  Secretary Plus zorgt voor een geïnspireerde start van het nieuwe jaar

  Meer lezen
  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!