Sales Consultant

Onze Sales Consultants bouwen actief mee aan het marktaandeel van Secretary Plus binnen hun regio. Dit doen ze enerzijds door de relaties met bestaande klanten warm te houden en hun vacatures met de grootste zorg te behandelen. Daarnaast staan ze in voor het aantrekken van nieuwe klanten.

BehindTheScenes-21_crop

Zij overtuigen klanten van de troeven die Secretary Plus te bieden heeft

Onze Sales Consultants weten vlot nieuwe klanten te bereiken en te overtuigen van de troeven die Secretary Plus te bieden heeft. Tijdens salesgesprekken gaan ze na wat de concrete nood is van de klant en weten vervolgens een dienstverlening op maat voor te stellen. De output van deze gesprekken vertalen ze moeiteloos in een offerte waarna ze waken over een feilloze dienstverlening. Vertrouwt een klant zijn vacature aan ons toe? Dan gaan onze Sales Consultants volop aan de slag om deze met de geschikte kandidaat in te vullen. Ze reiken topkandidaten aan en werken nauw samen met de HR Consultants binnen het team om de kwaliteit te leveren die onze klanten van Secretary Plus gewend zijn.

BehindTheScenes-21_crop

Voor onze Sales Consultants is de klant koning

Onze Sales Consultants zijn een betrouwbare expert voor onze klanten. Voor hen is de klant koning en ze volgen hun tevredenheid proactief op. Zij voelen moeiteloos aan wat de wensen van de klant exact zijn en weten zo steeds een oplossing op maat aan te bieden.

Laatste nieuws

  • banner-tmb-0.tmb-0

  Secretary Plus viert 25-jarig bestaan

  2018 wordt een feestelijk jaar voor wervings- en selectiekantoor Secretary Plus. Het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar.
  Meer lezen
  • 7999_1392114419_1

  Secretary Plus popt-up in Brugge

  Secretary Plus gaat het nieuwe jaar in met een knal: op 8 januari 2018 openen we ons pop-upkantoor in regio Brugge. Dankzij de pop-up kunnen we beter inspelen op de behoeftes van de arbeidsmarkt en bieden we extra flexibiliteit naar werkzoekenden en bedrijven.
  Meer lezen
  • headerbeeld GWA 2018

  Secretary Plus wint de Gezond Werken Award 2017

  Op dinsdag 5 december werd in Kortrijk de Gezond Werken Award uitgereikt. Deze award werd in het leven geroepen door het Vlaams Instituut Gezond Leven, in samenwerking met Prebes. Selectie- en wervingskantoor Secretary Plus ging aan de haal met de eerste plaats in de categorie profit, minder dan 100 werknemers.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!