Sales Consultant

Onze Sales Consultants bouwen actief mee aan het marktaandeel van Secretary Plus binnen hun regio. Dit doen ze enerzijds door de relaties met bestaande klanten warm te houden en hun vacatures met de grootste zorg te behandelen. Daarnaast staan ze in voor het aantrekken van nieuwe klanten.

BehindTheScenes-21_crop

Zij overtuigen klanten van de troeven die Secretary Plus te bieden heeft

Onze Sales Consultants weten vlot nieuwe klanten te bereiken en te overtuigen van de troeven die Secretary Plus te bieden heeft. Tijdens salesgesprekken gaan ze na wat de concrete nood is van de klant en weten vervolgens een dienstverlening op maat voor te stellen. De output van deze gesprekken vertalen ze moeiteloos in een offerte waarna ze waken over een feilloze dienstverlening. Vertrouwt een klant zijn vacature aan ons toe? Dan gaan onze Sales Consultants volop aan de slag om deze met de geschikte kandidaat in te vullen. Ze reiken topkandidaten aan en werken nauw samen met de HR Consultants binnen het team om de kwaliteit te leveren die onze klanten van Secretary Plus gewend zijn.

BehindTheScenes-21_crop

Voor onze Sales Consultants is de klant koning

Onze Sales Consultants zijn een betrouwbare expert voor onze klanten. Voor hen is de klant koning en ze volgen hun tevredenheid proactief op. Zij voelen moeiteloos aan wat de wensen van de klant exact zijn en weten zo steeds een oplossing op maat aan te bieden.

Laatste nieuws

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!