Ons sollicitatieproces

Laatste nieuws

  • GPTW Banner header S+ versie 3C

  Secretary Plus is voor de zevende keer Best Workplace!

  Gisterenavond, 19 maart 2019, werden in de Dockx Dome in Brussel de Best Workplaces in België verkozen. Het is al de zevende keer sinds 2008 dat Secretary Plus deze titel krijgt in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers. We beklommen opnieuw het podium en behaalden een schitterende 3e plaats, een titel die we met veel trots zullen dragen.
  Meer lezen
  • headerbeeld (3)

  Loonkloof neemt opnieuw af in de supportniche

  Er is al heel wat inkt gevloeid over de loonkloof tussen mannen en vrouwen en anno 2019 is het bijna ondenkbaar dat vrouwen minder betaald worden voor een zelfde functie. Toch is dit een harde realiteit. Maar er is ook goed nieuws. Uitzendkantoor Secretary Plus, marktleider in het rekruteren van hoogopgeleide profielen in de supportniche, deed de afgelopen jaren grondig onderzoek naar de lonen binnen hun doelgroep en wat bleek? De loonkloof is weer wat kleiner geworden!
  Meer lezen
  • GYJIAD-way-website-banner_nieuwsitem SPlus

  Get Your Job In A Day - Carrièreboost voor laatstejaarsstudenten

  Met deze unieke formule kunnen jonge starters hun competenties in sneltempo ontwikkelen, uitdagende projecten aangaan en achterhalen welke functie hen het beste ligt.
  Meer lezen

Geen passende jobs?

Wij houden onze ogen en oren altijd open voor nieuw talent. Je mag ons dus ook spontaan overtuigen.

Wij ontmoeten je graag!