Jouw toekomst binnen ons bedrijf

Als je start bij Secretary Plus bekijken we samen waar jouw drijfveren en ambities liggen en welke job het beste bij je past. Samen stippelen we je carrièrepad uit en bieden we ondersteuning waar nodig. We denken vooruit en reiken je opties aan die je misschien zelf nog niet overwogen had. Inspireren en motiveren: dat is onze manier om je carrière op lange termijn in goede banen te leiden.   

Ontdek een bedrijf waarin jij kan groeien!

Ons Team

Secretary Plus bestaat al 25 jaar en is vanzelfsprekend ook sterk geëvolueerd. Maar de rode draad en onze grootste troef doorheen onze geschiedenis, dat is ons team! Al van bij het prille begin zijn dat stuk voor stuk getalenteerde mensen die elke dag opnieuw ‘met volle goesting’ werken aan het merk Secretary Plus.

We zijn gedreven, enthousiast, teamgeoriënteerd en hardwerkend.Tegelijkertijd zijn we ook sociaal, uitgelaten en lachen we samen heel wat af. Op die manier bouwen we aan een informele sfeer tussen de collega’s en kijken we er op zondagavond naar uit om op maandag samen de werkweek in te zetten met een lekker kopje koffie.

We do what we love, we love what we do!


Wie zijn we?

Al 25 jaar zijn we gespecialiseerd in het rekruteren en aanwerven van meertalige ondersteunende profielen. Geen wonder dus dat we marktleider zijn binnen onze niche. Dankzij een uitgebreide screening en onze neus voor talent, weten we in geen tijd de beste kandidaten te vinden voor de openstaande vacatures.

Een 80-tal collega’s, dat staat gelijk aan een 1400-tal klanten in meer dan 40 diverse sectoren gespreid over 16 verschillende kantoren.

kroon
9_extra_groot

9 redenen om voor ons te kiezen

Werken bij Secretary Plus, dat is werken in een bedrijf dat er niet zomaar eentje is. Doorheen de jaren groeide ons team uit tot een hechte groep! Dat zie je achter de schermen op onze sociale mediakanalen, dat voel je wanneer je op gesprek komt met één van onze consultants of je toekomstige manager en dat proef je als je een lekker vieruurtje eet, dat een collega heeft meegebracht om een speciale gebeurtenis te vieren.

Laatste nieuws

  • GPTW Banner header S+ versie 3C

  Secretary Plus is voor de zevende keer Best Workplace!

  Gisterenavond, 19 maart 2019, werden in de Dockx Dome in Brussel de Best Workplaces in België verkozen. Het is al de zevende keer sinds 2008 dat Secretary Plus deze titel krijgt in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers. We beklommen opnieuw het podium en behaalden een schitterende 3e plaats, een titel die we met veel trots zullen dragen.
  Meer lezen
  • headerbeeld (3)

  Loonkloof neemt opnieuw af in de supportniche

  Er is al heel wat inkt gevloeid over de loonkloof tussen mannen en vrouwen en anno 2019 is het bijna ondenkbaar dat vrouwen minder betaald worden voor een zelfde functie. Toch is dit een harde realiteit. Maar er is ook goed nieuws. Uitzendkantoor Secretary Plus, marktleider in het rekruteren van hoogopgeleide profielen in de supportniche, deed de afgelopen jaren grondig onderzoek naar de lonen binnen hun doelgroep en wat bleek? De loonkloof is weer wat kleiner geworden!
  Meer lezen
  • GYJIAD-way-website-banner_nieuwsitem SPlus

  Get Your Job In A Day - Carrièreboost voor laatstejaarsstudenten

  Met deze unieke formule kunnen jonge starters hun competenties in sneltempo ontwikkelen, uitdagende projecten aangaan en achterhalen welke functie hen het beste ligt.
  Meer lezen