Jouw toekomst binnen ons bedrijf

Als je start bij Secretary Plus bekijken we samen waar jouw drijfveren en ambities liggen en welke job het beste bij je past. Samen stippelen we je carrièrepad uit en bieden we ondersteuning waar nodig. We denken vooruit en reiken je opties aan die je misschien zelf nog niet overwogen had. Inspireren en motiveren: dat is onze manier om je carrière op lange termijn in goede banen te leiden.   

Ontdek een bedrijf waarin jij kan groeien!

Ons Team

Secretary Plus bestaat al 25 jaar en is vanzelfsprekend ook sterk geëvolueerd. Maar de rode draad en onze grootste troef doorheen onze geschiedenis, dat is ons team! Al van bij het prille begin zijn dat stuk voor stuk getalenteerde mensen die elke dag opnieuw ‘met volle goesting’ werken aan het merk Secretary Plus.

We zijn gedreven, enthousiast, teamgeoriënteerd en hardwerkend.Tegelijkertijd zijn we ook sociaal, uitgelaten en lachen we samen heel wat af. Op die manier bouwen we aan een informele sfeer tussen de collega’s en kijken we er op zondagavond naar uit om op maandag samen de werkweek in te zetten met een lekker kopje koffie.

We do what we love, we love what we do!


Wie zijn we?

Al 25 jaar zijn we gespecialiseerd in het rekruteren en aanwerven van meertalige ondersteunende profielen. Geen wonder dus dat we marktleider zijn binnen onze niche. Dankzij een uitgebreide screening en onze neus voor talent, weten we in geen tijd de beste kandidaten te vinden voor de openstaande vacatures.

Een 80-tal collega’s, dat staat gelijk aan een 1400-tal klanten in meer dan 40 diverse sectoren gespreid over 16 verschillende kantoren.

kroon
9_extra_groot

9 redenen om voor ons te kiezen

Werken bij Secretary Plus, dat is werken in een bedrijf dat er niet zomaar eentje is. Doorheen de jaren groeide ons team uit tot een hechte groep! Dat zie je achter de schermen op onze sociale mediakanalen, dat voel je wanneer je op gesprek komt met één van onze consultants of je toekomstige manager en dat proef je als je een lekker vieruurtje eet, dat een collega heeft meegebracht om een speciale gebeurtenis te vieren.

Laatste nieuws

  • Banner HR Alert_Groot

  Secretary Plus zorgt voor een geïnspireerde start van het nieuwe jaar

  Meer lezen
  • Webpagina_newsitem_AZOER_v4

  'Alle Zaken op een Rijtje' bezoekt Secretary Plus

  De huidige arbeidsmarkt brengt voor bedrijven heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee. Benieuwd hoe je deze uitdagingen als organisatie het hoofd biedt? Secretary Plus deelt op 15 en 22 september 2018 een aantal tips met de kijkers van Kanaal Z tijdens het programma Alle Zaken op een Rijtje. Mis deze aflevering niet!
  Meer lezen
  • week-van-het-werkgeluk-secretary-plus

  Secretary Plus steunt Week van het Werkgeluk

  Tijdens de week van 24 september vieren we de Week van het Werkgeluk, een initiatief dat komt overwaaien van bij onze Noorderburen en waarbij er aandacht wordt gevraagd voor welzijn op het werk. Als winnaar van de Gezond Werken Award 2017 en als Great Place to Work 2018 was het voor uitzendkantoor Secretary Plus een logische keuze om mee aan de kar te trekken van dit mooie initiatief, omdat ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel dragen.
  Meer lezen