Jouw toekomst binnen ons bedrijf

Als je start bij Secretary Plus bekijken we samen waar jouw drijfveren en ambities liggen en welke job het beste bij je past. Samen stippelen we je carrièrepad uit en bieden we ondersteuning waar nodig. We denken vooruit en reiken je opties aan die je misschien zelf nog niet overwogen had. Inspireren en motiveren: dat is onze manier om je carrière op lange termijn in goede banen te leiden.   

Ontdek een bedrijf waarin jij kan groeien!

Ons Team

Secretary Plus bestaat al 25 jaar en is vanzelfsprekend ook sterk geëvolueerd. Maar de rode draad en onze grootste troef doorheen onze geschiedenis, dat is ons team! Al van bij het prille begin zijn dat stuk voor stuk getalenteerde mensen die elke dag opnieuw ‘met volle goesting’ werken aan het merk Secretary Plus.

We zijn gedreven, enthousiast, teamgeoriënteerd en hardwerkend.Tegelijkertijd zijn we ook sociaal, uitgelaten en lachen we samen heel wat af. Op die manier bouwen we aan een informele sfeer tussen de collega’s en kijken we er op zondagavond naar uit om op maandag samen de werkweek in te zetten met een lekker kopje koffie.

We do what we love, we love what we do!


Wie zijn we?

Al 25 jaar zijn we gespecialiseerd in het rekruteren en aanwerven van meertalige ondersteunende profielen. Geen wonder dus dat we marktleider zijn binnen onze niche. Dankzij een uitgebreide screening en onze neus voor talent, weten we in geen tijd de beste kandidaten te vinden voor de openstaande vacatures.

Een 80-tal collega’s, dat staat gelijk aan een 1400-tal klanten in meer dan 40 diverse sectoren gespreid over 16 verschillende kantoren.

kroon
9_extra_groot

9 redenen om voor ons te kiezen

Werken bij Secretary Plus, dat is werken in een bedrijf dat er niet zomaar eentje is. Doorheen de jaren groeide ons team uit tot een hechte groep! Dat zie je achter de schermen op onze sociale mediakanalen, dat voel je wanneer je op gesprek komt met één van onze consultants of je toekomstige manager en dat proef je als je een lekker vieruurtje eet, dat een collega heeft meegebracht om een speciale gebeurtenis te vieren.

Laatste nieuws

  • Banner Instagramwedstrijd SPlus website

  Deel jouw leukste zomerfoto!

  Wie weet scoor jij een te gekke Instax Mini 9 om al je epic summer moments mee te vereeuwigen! Ben je benieuwd naar de foto’s die al een hashtag #SplusGoodie kregen? Via www.instagram.com/explore/tags/splusgoodie krijg je een overzicht.
  Meer lezen
  • 20161206-great-place-to-work-600

  Best Multinational Workplaces Europe 2018: USG People behaalt 13e plaats

  Het is een hele uitdaging om een Great Place to Work te creëren die verder rijkt dan de landsgrenzen, maar USG People is als internationale HR-dienstverlener de uitdaging aangegaan. Dochterbedrijven Secretary Plus (België), Start People (België en Frankrijk) en USG People Germany GmbH (Duitsland) bundelden de krachten, met een schitterende 13e plaats op de Europese lijst van ‘Best Multinational Workplaces’ tot gevolg. Een titel die we met veel trots dragen!
  Meer lezen
  • ypa-banner

  Secretary Plus zoekt jong toptalent tijdens de Young Potential Award 2018

  De witte raven vinden op de arbeidsmarkt wordt steeds moeilijker en ook onder schoolverlaters heerst er een ‘War for Talent’. Secretary Plus gaat met haar Young Potential Award dan ook op zoek naar de meest beloftevolle schoolverlaters van 2018.
  Meer lezen