Je browser is verouderd.

Sommige inhoud kan verloren gaan of zal niet correct weergegeven worden.

Gelieve een meer recente versie van je browser te installeren.

Upgrade je browser

Online sinds 07/04/2024

HR Consultant in Berchem (antwerpen)

Bright Plus, dat is al 15 jaar een Great Place to Work. Ons geheim? Simpel: bij ons ben je geen nummer, maar tel je volop mee. Zo geef je je job mee vorm, krijg je een onderscheidend loonpakket, heb je een goede werk-privébalans, en krijg je de kans om intern door te groeien. En dat allemaal in een kantoor in jouw buurt, omringd door gedreven collega’s. 

Wat doe je als HR Consultant?
Bij de jobkandidaten in regio Antwerpen sta jij bekend als iemand die hen vlot in contact brengt met de juiste jobs in het juiste bedrijf. Jij weet immers wat beide partijen zoeken. Je begeleidt de jobkandidaten doorheen het hele wervings-, selectie- en opstarttraject.

  • Talent rekruteren – Via sociale media, jobsites, databases, events en andere kanalen leg je vlot contact met kandidaten. Je weet als geen ander hoe je een blijvende eerste indruk maakt.
  • Kandidaten screenen – Is de eerste klik een feit? Dan graaf je doelgericht en efficiënt dieper naar kwalificaties, vaardigheden, ervaringen, persoonlijkheid en interesses. 
  • Interviews voeren – Beloftevolle kandidaten nodig je uit voor een persoonlijk gesprek. Je toetst je eerdere bevindingen af, zet de verwachtingen op scherp, en maakt hen warm voor een samenwerking met Bright Plus.
  • Verbinding maken – In deze fase groei je uit de tot de ‘plus’ voor onze jobkandidaten én bedrijven, want je voelt goed aan wie waar zal aarden. Met je enthousiasme breng je daarna beide partijen bij elkaar.
  • Opstart opvolgen – Van het contract over de eigenlijke opstart tot de eerste tussentijdse evaluatie … je houdt geregeld de vinger aan de pols. Zo bouw je bij iedereen een reputatie op als betrouwbare en betrokken hr-partner. 

Geen ervaring in hr? Geen probleem!
Bij Bright Plus krijg je begeleiding op maat en groei je stapsgewijs uit tot een talentvolle HR Consultant. Kortom, is er een culturele fit, dan volgt de rest doorgaans vanzelf.

Welke 5 eigenschappen maken van jou de ideale HR Consultant? 

  • Passie voor hr – Mensen aan een toffe, betekenisvolle job helpen, geeft je energie. Je wil dan ook continu bijleren over hoe je dat het beste aanpakt.
  • Zin voor initiatief – Waarom morgen als het vandaag kan? Je vat de koe bij de horens en weet zo jobkandidaten en bedrijven aan je te binden in een concurrentiële markt.
  • Teamspeler – Je collega’s zijn ook je coaches, supporters, houvast, vrienden, inspiratiebron … en targets behalen jullie altijd samen, nooit alleen.
  • Vlotte communicatiestijl – Enthousiast en betrokken wanneer je praat, empathisch en constructief wanneer je luistert. Bovendien doe je dat ook in het Frans en Engels.
  • Commerciële flair – Je ziet snel opportuniteiten en weet die ook te verzilveren. Netwerken, overtuigen, deuren openen, tussen de regels lezen, … allemaal 100% jouw ding.

Wat bieden we onze HR Consultants?
Hier staat doorgaans een marktconform, competitief of aantrekkelijk loon. Maar wat betekent dat concreet? Dit is hoe Bright Plus Antwerpen voor een onderscheidende verloning en erkenning kiest:

  • Optimalisering loon – Via benchmarking garanderen we een mooi brutoloon. Bovendien mag je rekenen op een interessant bonussysteem om je netto inkomen te optimaliseren.
  • Extralegale voordelen – Naast verschillende mobiliteitsopties (zoals een bedrijfswagen met tankkaart, elektrische fiets of mobiliteitsbudget), bieden we je ook een gsm-abonnement, maaltijd- en ecocheques, een onkostenvergoeding, verzekeringen en bonussen (cao 90 en variabele verloning). Met dit pakket onderscheiden we ons in de markt.
  • Work-life balance - want wij gaan voor gelukkige medewerkers! Wij bieden je daarom 32 verlofdagen, een flexibel uurrooster én de mogelijkheid tot thuiswerk.
  • Groei, groei, groei – Onze HR Consultants zetten Bright Plus mee op de kaart. Je krijgt dan ook alle kansen om je te verdiepen in de rol, maar evengoed om je kennis te verbreden door andere taken op te nemen. Jij stuurt, wij voorzien opleiding en begeleiding.
  • Compleet welzijnsbeleid – Bright Plus investeert in een gezond, gelukkig, gemotiveerd, geïnformeerd en getalenteerd team. Daarnaast zetten we ons als geëngageerde collega’s in voor tal van sociale en milieuprojecten.
  • Fun en ontspanning – Denk aan gezellige lunches, teambuildings, incentivetrips en andere leuke extra’s. Work hard, play hard, dat is ons motto! 
  • Sector: Diensten

Wie is Bright Plus?

Met 30 jaar ervaring op de teller zijn we de marktleider in het matchen van meertalige professionals met bedrijven op zoek naar talent. Ons betrouwbaar team van 90 hr-specialisten, verspreid over 16 kantoren in België, zorgt elke dag voor de echte ‘plus’. We kiezen daarbij resoluut voor een persoonlijke, open en professionele aanpak. En wie weet doen we dat binnenkort samen met jou.